UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


Mya @ Event Berbasikal Gaya Hidup Sihat

moninggg
* ___ *

amboiiii malas lol ko ni eh nak hupdate blog...nak buang dah ke blog ni kat tong sampah...kuikuiikuiiii...
so lazy laa  skang ni nak hup date tak tau penyakit per daa datang banyaks ceta tapiii ya ampun nak edit gambo laaa nak taip lagiiii huh hempehhh MALAS !!

so tetap nak simpan gak memories ni yang berlaku minggu lepas weekend @ My hometown Mersing yang indah dan damai dengan angin sepoi2 lagu keroncong dan lautan yang membiru ...ngeee

kebetulan we all tak balik JB coz umah adik ipar wta kenduri malam ahad so siang nya we all dapat laa tonton member2 opis aii berbasikal...tapii My Cinta tak join coz tak bawak basikal...
ahahahaha
ngencissss jerk laa tengok jaguh Mersing kayuh ...

so jom tgk we all bersantai lepak with frenz aii ngan My Cinta


muke kena bangun pagiii di hari cotii


first time wat kat Mersing


sweet anak dare aii sejak pandai jalan


sibok gak nak tgk pelan ,cam die lak yang nak mengayuh...

see warna warni basikal zaman sekarang


fixie membaharui dunia berbasikal


anatara basikal dan tuan basikal yang bertanding



antara yang unik 


alahaiiii muke sadiss jaga anak tak dapat join member yang lain
sob sob****


sesi panas badan


yeay !! ini die  penyokong cilik 


saat berlepas di iringi dengan Pegawai Daerah Mersing berbaju kelabu + kuning

antara jaguh jaguan opis aii berbasikal




menang tak penting ...sihat itu penting !!


kenangan di 2012


apa pun ini laa paling  jaguh di hati saye
* ___ *

ngeee



7 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

Gieyana berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

Ehhh..Mya jenjalan tgk basikal yer...sure best!

#sm ar cm akak..mls siut nk update..update mn yg terlintas jer..entry holiday still terbengkalai psl x dan nk edit n upload..wuwuwuw

Sue_Echan berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

bestnye..rindu nak berbasikal :)

ADEEYA berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

(〃^∇^)ノ lama tak berbasikal :D

PinKy MoMMa berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

mya tetap bergaya walaupun tgk beskal..siap pose lagi hehehe..

sue zainun berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

dah lama xnaik basikal..kalau bawa pun xtahulah melelong ke x..hihi

Rtp Farra Arisha berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

lovely day, lovely people!

yana halim berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

takpe...ajak azam kayuh basikal berdua je minggu nie. Lagi romantik gitu...hehe

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...