UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


My Homemade Frame & Fridge Magnet


Hepi Thursday
* ___ *

yeayyy esok jumaat....lalalaalalaaaa cuti sesi panjang lagiiiii...any plan?...huhuhuuuu My Cinta bertugas sempena MAULIDUR RASUL ...rasenya dok diam kat syurga family kecik kami laaa di JB jew...huhuhuuuu


oke nak sharing kat korang yang suke frame kan gambar...yer laa dok posing sane ...posing sini...tak kan perap jew pic2 gediks keba boom u ols kan...so mesti laa nak kasik tayang kan kat bilik or kat ruang tamu yang lawo bagai tu kan...kan..kannnnn...

eheheheee...kalau aii dok cuti lame kat mane-mane laaa...conpom first aii nak shoping frame and fridge magnet...coz ini ada laaa koleksi aii ngan My Cinta...sweet kan hobi same....ngeeee 

  kadang-kadang ader gak tempat yang tak der jual frame yang melambangkan negeri diorg ...cam contoh mase aii pegi Bukit Merah Laketown Resort Perak ngan Penang...jenuhhh jalan semate cari Frame...tak tau laa aii yang tak jumpe or memang tak dok...ehehehe

so conculusion nyer rembat banyak-banyaks fridget magnet yang cam getah nikh...then tampal laaa kat maner2 frame yang uols suke...buat laaa cam ner pon ikot suke hati kite...asal lawo....

tadaaa


sweet kan pink?...



frame ni made in IKEA
* ___ *



2 fridge magnet dari Perak dan Penang...
so pas ni tinggal print pic we all bertiga....

tata

* ____ *


6 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

Jue AbdRahman berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

dh lama tak jenguk blog ni hehe.. dh semakin kreatif akak kiter..

intan_blur berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

cantik la beb..simple but nice kan..;)
nnt dah letak gamba..update ye..nak tgk jg gamba tuuuu..
intan pun cuti dok umah jek kot.klu kuar..g kedai runcit jek ;(
suami pun keje

ZWAN SABRI berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

Wah! Kreatiflah.. :)

Salina@IbuAqil berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

Hi3!!!
Kita pun x sabor nak cuti panjang lg nih..
Hik3!!

PEJABAT KADI DAERAH KOTA TINGGI berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

hehehehe...pandai sayang...lepas ni mesti ramai yang ikut same....

eeiyss berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

wah..cantik~

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...