UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


LEARNING FIRST GAME FOR MYA * PUZZLE BLOCK *


HEPI FRIDAY
* ___ *

rasenya sume orang hepiii kan nak bercuti panjang...time ni laaa nak together-gether familys nak polok-poloh manje ...sepanjang mase...huiiihhhh...
oke...sebelum cuti nak share pic Mya setelah lame tak interfrmae  Puteri kecik aii yang semakin banyaks akal...dan now semakin cerdik bagai...
Mya memang tak banyak permainan...aii ngan My Cinta malas nak beli kan mainan...walau sekecil-kecil permaianan...tak taksub laaa bile pi mane-mane nak singgah then beli...sengaja tak nak biase kan...last toys  or pemainan Mya beli mase on Besday dye...Motor Pinky tu laaa...ehehehe

tu pun jarang die main sesekali jew...tapi tak per laa nati sok besar main laaa die kan...now...aii belikan dye maianan yang murah jew...puzzle block yang bole belajar sekali ader abjad dan block untuk di masukan-masukan dalam ruangan yang di sediakan...ntah per name dye...huhuhuuuu
(korang wat paham-paham jew laaa)
ngeeee

so meh tgk aksi die


see die nak masukan...


see pantang nampak camera terus jew senyummmm


lagi try and error nak masukan 


cube...dan cubeeee


see tgk bile berjaya
dye tepuk tangan...

now aii memang nak belikan game yang bole asah pemikiran dan kreatif dye..tak mo mainan yang kurang manfaat untuk dye...

* ___ *

doakan yer Mya terus jadi anak yang cerdik pandai dan solehah...
aminnn

7 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

Cikpuan rara berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

heeee suke nya tgk dye.hepy nya lah.

intan_blur berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

amboiii mulut diaaa...muncung dpt main tu ehh..aunt join ye

FatinFirdaus berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

comelnya.. bagus la akak tak ajar dia main permainan.. nnt besar, xde la asyik nak main je kan.. :)

Deru Ombak berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

Kiut baby nih.. Semoga membesar dengan baik. InsyaAllah

ADEEYA berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

Mya Mya hehe. Comel je . Dpt masukkan tepuk tangan hehehe :)

Nelly The Strange berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

comellah anak akak ... main2 !!
nak ! hahaha

~izan~ berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

hepinya dia...muncung2 bagai tu tanda sungguh2 hehe

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...