UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


PERCUBAAN BLUBERRY CHEESE TART


SALAM ISNIN
* ____ *

Weee...lamo berholiday...ngeee dah malas nak pi kije...nak dok umah jew...aahahahaaaa...tunggu laaa jadik kayo nak dok umah goyang kaki sambil makan kueh ciptaan sendiri walau burok rupeeeee...ehehehee

ni ceta pas balik cuti honeymoon aniverserry ke 2...mood tekak nak makan cheese tart..tapi tak mo cakap aii ngidam tau...tak de...tak de...still maintain cop kosong...ahaahahahaaaa

sob mood masih rajin nak belajo masak laaa ni... azam tahun baru ...ekekekeeee...so google laaa cari image lawo-lawo dan mintak resepi kak..puan...datin sume  yer...ahahahaaaa

so nak share gak laaa walau comot lol rupe tart aii nikh...tak der cetak tart dehhh so belasah jew cetak paper yang ader kat umah...ahahahaaaa

taraaaa


ni first time buat uli-uli...deko-deko.....kui...kui...kuiiii


ngeeeee

tembam macam pipi  Puteri Kecik aii Mya...


proses bakar...tol-tol aii jage takut hangusssss...tapiiii ader gak yang hangussssssssss lentonggg
ahahahaaa


pewiiittttt

walau burok tapiii rasenyer power !!


My Cinta cakap kalau banyak lagi filling bluberry tu lagi sodap...
aii lak cakap cam tu, bankrup laaa kedai...
ngeee

tapiii aii nak try lagi sampai cheese tart aii cantik ..gebu dan sodap !!!
tunggu laaa aii cari cetaknyer ...nanti interfrem kat sini lagiiii...
so 
ader yang telan air liur ?
eheheheee
google kat akt website AKAK  ni yang rajin lol buat kek dan kuih muih bagai...

tata
* ___ *

5 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

intan_blur berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

wah..wahhh..wahhhh..ade la rupe jg tat tu kan
dr intan nih x pndai buat ape2..lg hancusss!!!..
mcm susah je buatnih

Liyana Z berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

Waaa..bestnya. nk try jgk lah sis!

KAMIHIDUP berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

terliur.

sYiRa LoKMaN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

sedap..nak nak nak ! :D

~izan~ berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

ishh menajdi dah tu dan berjaya buat izan terliur..rupa xpenting kalau rasa dah menjadi tp kalau rupa cantik kira bonus utk kita.izan pn kalau buat mkn sndiri,mmg huduh giler ekeke

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...