UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


HOMEMADE COKLET FOR MY 2nd ANIVERSERRY...

hepiii wednesday...
* ___ *

taraaaa


aii buat sendirik tau...huhuhuhuuu....
terkial -kial buat kat dapor sorang2...ehehehee..last2 jadik laaa jugak walau ntah rupe ape...yang penting suprise for My Cinta...
tak yah laaa nak tempah bagai kan...so buat sendirik jew... aii pun google jew resepi dan cara nak buat...tapiii tak der laa lawo mane ...just for me dan My Cinta...


beli mould cioklet ni kat kedai bahan2 buat kek...itu pun ader abjad yang tak betuii...bukan salah aii yer @ salahkan cina yang jual kat kedai tu...tapii salahkan kilang yang cetak...ahaahhaaa...
kalau kat JB aii memang suke noh gi kat C SIANG Bandar Baru Uda...dekat ngan Mydin ...Kalau kat Kota Tinggi Johor pun oke gak...kat deretan kedai basikal...belakang BSN...
kalau masuk kedai2 bahan buat kek nikh terujaaa...cam tak mo kuar ...ahahahaaaa cam nak beli stau kedai...tapi...buatnyer ntah bile...eheheheee

baru jinak2 nak pandai memasak bagaii...

* ___ *
tata


aduiii external hard disk kat My Cinta ..so pospone laaa nak publish story mory gi Penang hari tu...
sob...sob...



7 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

mama tim berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

wah pandainyer buat coklat sendiri..nnti share la resipi tau..
neway dr semalam akak try masuk sni smalam tp tak lepas2 tak tau nape..ni baru blh..

intan_blur berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

morning beb..
x kesahlah janji nice la kek nih..
xde tipu wooo..blh la order kan mcm nih..cantik la beb..

butterfly berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

waahhh... bestnye pandai buat cekelat...

~izan~ berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

cantik! air tgn sendiri tetap rasa bangga kan..si suami mesti lg bangga =)

kayrul-shah berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

berbaloi-baloi kalau dah pandai buat sendiri coklat...ntah bila la nak sampai seru kayrul buat coklat sendiri plak..hehhee

Ms Fai berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

tak kisah rupa kak, yg penting air tgn dari akak sendri. tu yg mahal sentimental valuenya... hihihi...

Tanpa Nama berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

Akak , kat kota tinggi tu memang sume bahan kek ada la ye ?

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...