UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


KoLeKSi ShaWL CuNS !!



SALAM RABU
* ___ *


weee sonoknyer koleksi shawl aii bertamabah ...baru sampai tau ..soping on9 klik kat 
.memang lawa2 shawl yang di jual...
sure tak ruge...

* ____ *


tadaaaaa
bukti pembelian sampai dengan sempurna


dengan rase terharu beli 2 percume lagi satu shawl yang betul2 aii suke..pink2 + grey
berbaloi soping  SINI...


so now tambah lagi 2 koleksi shawl dan inner neck denim..
so nanti aii bergaye havoc laa di majlis kawen adik aii tu...
* ___ *


cun tak ?..
oaite tak muke aii pakai shawl?
kena tak?
eheheheeee


paper pun yang penting My Cinta hati aii sukeeeeeeee apa per pun yang aii pakai..
saper tak suke kan kalau isteri cantik..
cantik di luar dan pastikan yang dalaman juge cantik
* ___ *




p/s: tuan blog yang cun sibok urus kan adik nak kawen ahad nik...mungkin siaran belog termiss beberapa hari...

10 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

Kazman & Sue berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

memang menarikk...

Azi berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

cantik...

Pen Biru berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

teringin nak pakai tp tak sesuai dgn bentuk muka yg mcm bulan penuh ni..huhuuh

CintaZulaikha berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

santek2....i like...

THE LEKAT LEKIT STORY berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

dh comel sgt tu

Jue AbdRahman berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

g la jln TAR, bole borong byk2 hehe

~izan~ berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

cantik!molek sgt dh tu,kena aje.melaram plak dgn lens smlm hehe

kayrul-shah berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

cantiknya...rajin betul beli online ye...

Mamamya berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

akak x sesuai pakai shawl sbb muka bolat..huu tp 'tuan umah' mmg nampak comel.. :)

NeenaAnuar berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

cantik dan sangat comey! :)

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...