UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


EMAK & ANAK MENANG CONTEST * wink...wink *

salam
rabu semua
* ___ *

hurmmm...lame tak post n3 kat blog femes nikh auwwww...pasan ...bluek...femes di hati aii dan somi laaaa...huhuhuhuuuuu

so nak sahringgg kegumbiraan nikh setelah penat mintak jase baek kengkawan yang baek hati dan mulia tolong vote contest aii dan Mya doluuuuuu tuuuuu...eheheheeee now dah menanggggggg...sungguh pong tak JUARA namun jatuh bedebuk di tapak NO 3...yeaaaahaaaaa...kecoh beb serumahhhh menang contest...
ngeh..ngeh...ngehhhhhh


see aii join sini contest tu * CONTEST CERIA DI AIDILFITRI  *  
penganjor yang sangat workerholic tuuu...boleh tekan  sini 
penganjur nikh biznez punyer orang...memacam dye jual sooo korang kengkawan boleh skodeng kat situ laaa yer...sesame membantu sesame rakyat Malaysia...
* ___ *

so time terime present...
wink...wink...


tadaaaa


cuns


ini laaa bukti kemenangan dan present dari penganjur...
cun tak?
Umi Dan Mya...
* ____ *

" sempena kegumbiraan nih jugak...saye dan anak saye yang cumils ni nak wish thanks a lot untuk sume kengkawan yag vote rakan blogger , rakan facebook dan rakan2 opismate aii dan My Cinta...." 
Syukran kekawan sume....
wee realy love uuuuuu
muaaaahhhhhh

* ___ *

7 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...