UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


EdISi MaSaK - MaSaK Di HuJuNG MiNGGu...PaRt 2



SALAM JUMAAT 
* ___ *

weee....yebedahhh beduuuuuuu
jumaat sonoknyeeeee....

oke ...oke.... meh laaa dekat nak tujuk ckit aii makin teror masak ...kuikuikuiiii...
poyo ponyer statment...


mehhh laaa dekat ...
kasik close up menu penghabis ari ahad...bersame My Cinta dan Puteri Kecik

tadaaaaa


oraite tak?


Tom Yam Putih 
versi 
cinta kami 

setap !! babay...
pedas berapiiii...santap nagn nasi panas...
sajian untuk My Cinta yang baru balik dari Evebt Cycling off road di Plentong JB...
( nanti aii buat rivew Event Cycling My Cinta yang ala-ala berjaya tu )ekekekeeee

SO 
we all together-gether makan ptg bersame
first time cube tomyam putih nikh tanpa gune ready made perisa tomyam...
buat sendiri tau ..tak sangka menjadik dan dapat pojian

* ____ *

sukeeee


p/s: fikir2x menu tok sehari jerk dapat bersame My cinta minggu nikh coz die terpakse kije...
weee sedihhhhh

7 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

Kazman & Sue berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

ini masakan untuk pulihkan tenaga si cinta hati ker ni? wah.. aktif berbasikal yee.. sama laa...

eliyaezlinalias berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

tomyam neh kalo hirup taim demam mmg mabeles! hehee

mama tims berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

sedap tu tomyam putih..klu kat kdai mmg akk akan prefer tomyam putih..

Salina@IbuAqil berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

perghhhh!! terasa kat anak tekak ni.. nyum3!! ;)

~izan~ berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

sedap tu! izan xpenah masak tomyam putih. tgk kat sini rasa lapar plak hujan2 ni..hehe

Pen Biru berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

lama tak makan tom yam..kena dgn nasik putih pun dah terangkat

Miss Volvo berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

nampak yummeh!

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...