UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


JaTuH CiNTa DeNGaN PaVLoVa...Wewewiiiitttttt

nyum...nyummmmmmm...
jom breakfast...


sedap tak?
ececehhhhh budjet cam aku yg buat lak...
ehehheheeee


ini laaa die PAVLOVA yang dok asik sume blogger2x  asik membuatnyer di tambah adalaaaa sifu2x yang pandai lagik teror membuatnye...terozzzzz aiii pun terase jatuh cinta nak dok dapur aii nak cube colek resepi kat akak yang kaya resepi tuu  dan teror membuatnye....
tapi.....
ahahahhaaaaaa tu laaaaa mesti ader tapi ekau nikh....
malas ar tuuuu 
bukan laaaa
sajer jer nikh intro hint2x  kat My Cinta suh die tau ape binik die yang gedik2 manje nikh mauuuuu....

resepi amik sini kat akak kaya resepi PAVLOVA @ PAVLOVA SWEET



Apa die Pavlova ni?
yang aii tau dari pembacaan aii laaa kan...die tu kek yang rangup dan manis cam macaroon tu... macaroon tu cam manis gile bagai dan tak laa lembut sangat tapi yang nikh lembut cume die nikh kena laaa makan ngan buah2x yang masam bagai tu...ehehehe cam strawbery..kiwi or anggur atau sewaktu denganye laaaa


saje jugak tayang youtube ...apa benda barang bagai  yang die gunakan untuk buat PAVLOVA nikh...
hint intro gak kat My Cinta....
eheheheeeeee

harap2x dapatlaaaaa benda nikh yerk abang..


tak dapat yg canggih manggih nak tekan cam superb ginik gaye...



cam gini pun daa oraite...
ting...tingggggg
eheheheheee

kalau tak sure sayangggg nikh jadik batu belah batu bertangkup terlungkup...telan air liur.....
tak merase PAVLOVA
ahahahahaaaaaa

tata
semuge aku berjaya menghasiknya satu mase nanti
* _____ *

15 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

Sue_Echan berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

alahai..sedapnye...terliur dibuatnye.. :)

Hana Soffelia berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

Xpernh mkan pavlova tu.. Ari tu ada jmpa resepi kt blog, teringin nk buat. Macam senang je. Tp smpai skrang xbuat2 lg. hahaha

Suliana berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

su pun teringin nak rasa tapi tak pernah jmpa kat kedai kek. so tak tahu la kesedapnnya camna.. nak buat sendiri mcm susah jek. hehe..

Teratak Hami berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

Salam,
Pernah dengar je nama Pavlova tapi tak pernah merasa. Kat Secret Recepi ada jual ke?

~ cik AiN pinky ~ berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

wow...! nmpak cedap...1st time tgk nih....tp tgk buah2han kat atas die tuh kecut peyut. hahaha... nice3...

atty's berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

kty lom pernah lagi rasa nie..

Umie Artoqiemie berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

merecik ayek lioq !

PinKy MoMMa berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

yg putih umah akak punyer hahaha..sejibik sejebon..yg tu murah jer yanty..hujung bulan leh kasi angkat eh ;)

fisa othman berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

meriahnya buah-buahan atas tu..huwaaaaa agak terliur d sini..:p

Hanani berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

tula, cam sedap je nengok..skang ni mmg demam pavova..wat nnt pass kat kasih ye

MyKhalish berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

hmm tingin nak rs pavlova nih.. rupa mmg dah menarikk

rara pinkmafia berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

fresh cream tu mmg memukau mata lahhhh.

Fadilah R. berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

semoga dpt oven idaman hati and boleh cuba buat pavlova tu erk ;>

kayrul-shah berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

tiap2 hari buka blog kalau tengok pavlova nie terliur jer..seru nak buatnya takde lagi..

harap2 Cinta yanty dapat la belikan oven tue yg..nanti mesti bersemangat boleh buat ye...

ZieSalikan berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

sedapnya...akak nak resepi...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...