UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


DoaKaN KeSeMBuHaNYaaaa...

salam selasa...
pheww... daaa selasa daaa sekejap jew...mood nak hupdate macam suam-suam nasi dalam periuk ...eheheheeebukan per...letihhh sejak menjak nikh...dan of coz tak cukop titon jage Puteri kecik...
sebenarnye Puteri Kecik ku demammmmm...aduyaiii...rupenyer susahkan nak tau aper yang tak kena dengan bayi yang berusia 10 bulan... nampak cam daaa beso tapii still baby... eheheheee 
Puteri kecik demam sejak minggu lepas... jap ok jap tak ok... seingat aii minggu lepas demam yang teruk hari selasa gitu... panasnye mak aii..sampai mate berair merah jew mate putih...sedihh tengok...namun dak kecik nikh cam tak demam... demam satel ok pas berurut ...dan cek KLINIK AN-NUR MERSING still doktor kate demam biase ...dan aii pun terpikir mungkin bertukar bulan...kan..Puteri Kecik dah nak masuk
 11 bulan...
soknye jap ok jap tak ok...

dan pagi khamis sedor2x muke Puetri kecik merah2x..namun tak laaa tumbuh biji2x..zasssss cal My Cinta...petang 2.30 ptg cabut opis terus balik Mersing ...kami ke Hospital Besar Mersing untuk dapatkan pemeriksaan lanjut..cuak gak pagi tuuu hurm...just calling 2z frenz dan citcat kat FB ngan member BLOGGER..just nak tau info pasal DEMAM CAMPAK..



setelah chek up sah laaa Puteri Kecik kena demam campak...alahaiii cian...
terjawab sudaaa demamnyer yang hampir seminggu on off...
namun demam da satel ok...tak membimbangkan cume merah2x di badan dan muke...kiter jew laaa sebagai momies2x nie kan risau teramattt...doktor pun tak bagi ubat juz ubat demam jew... coz baby still aktif dan makan pun ok ..susu lagiii ok...eheheheeee
itulaaa bertuahnyer si Puteri Kecik...sakit ...tapiiii....bab makan still ok jew....
* ____ *
 makan ubat pun di ingatnye makanan yang paling lazat di dunia 
ahahahahahaaaa

sio untuk hari nikh dan seterusnye...harap2x Puteri kecik aiii nikh yang semakin lasak dan panjang akalnye...bertambah sihat dan cerdik...


semakin hari semakin sayangggggggg

walau semkin nakal tapii kamu tetap kesayangan Umi dan Walid dunia akhirat...kamu laa permate hati kami syurga dunia buat kami dan semestinya jue di alam sane nanti ....

sekian 
* ____ *

13 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

iduraz berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

demam-demam pon mau makan ek...taklah susah ati sangat..hannah klo demam minum susu pon kurang..sob sob

Azi berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

smgo puteri kecik cepat smbuh..dulu sofea pn kena camtu bergegas cari air kelapa 2minggu jugak kena cuti jaga...

Ms Fai Ayie berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

alahai, ciannye die...semoga cepat sembuh ye qayreena...

KAMIHIDUP berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

semoga cepat sembuh. :)

ainnoraini berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

semoga cepat sembuh..
ala..ciannye..
w/pun tak sihat tetap nnpk comey jerr

PinKy MoMMa berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

alahai kesiannyer dia..proses nak membesar memang baby slalu demam..

walaupun demam tetap boleh pose depan camera huhu..get well soon sayang!

Sarah Syazwani berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

siannyer kalo time bby da kene dmm campak..sbb dia xtau nk bgtau kita cmner dia rasa

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

time kasih semua rakan2x blogger ku yang sentiase prihatin...semuge doa kalian di makbulkan... amin...

LYAfrina berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

huhu.. moga cpt smbuh yer syg..
tkutkan klo ank2 ni demam.. serba x kena.. get well soon yer..

PEJABAT KADI DAERAH KOTA TINGGI berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

demam nak besar yea comel...nt walid belikan beskal ya besor nt..hehehe..umi pn nt walid belikan

Jue AbdRahman berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

oloh2.. comeynyer dia pakai coolfever..

cian dia demam.. moga cpt sembuh yer.. :)

Qaseh dalia adelia berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

biaslah budak2 kan , semoga cepat sembuh budak cute

kayrul-shah berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

puteri kecik nak jadi model cool fever plak ye..demam pun aktif..harap cepat sembuh tau

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...