UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


Atok ...Nenek...Qayreena datang sambut pose..

Pose first Umah atok ..nenek..KoTa TinGGiii...


Umi ngan Puteri Kecik paling excited coz nikh pose first time di rumah mertua tahun lepas di umah keluarga aii..so tahun nikh Puteri Kecik da kuar ngeee jadik kami berpose laa di umah atok neneknyer lak kat Kota Tinggi...

apa ceta selanjutnyer?

Nenek Puteri Kecik nikh berniaga kecil-kecilan di kampungnyer..so bulan pose nikh pun nenek Puteri Kecik tetap bersemangat nak berniaga...suke katanyer tengok orang membeli kuih muih hasil tanganye..penat tu memang penat katanye tapiii di sob kan minat tetap di buatnye jugak untuk jualan di ari pose..seyes aii pon suke gak menjual tapi membuat eheheeee hampeh...tak mo...!! liat tu nak bangun awal nak mencanag..menguli..merebus..mencetak...kalau menjual aii nak lahhh...ekekekeeee
so jom kiter tengok laris...cam pisang panas..orang membeli..



nikh bukan gambar sebenar pinjam sat kat cik google..sowii * __ *

cam gini laaa mak mertua aii menjual kuih muih...tepi jalan ajer tapi...da tip top namanyer...conpom orang datang...lagi...lagi...fist pose ader pelaris depan gerai...huhuhuhuhuuuu....(rahsia)


oke nikh laaa serba cikit mak mertua aii berjual dagang yang TIP TOP 
di Bandar Mas Kota Tinggi...eheheheee



kuih lopes di jual siap2x bersalut daun pisang ..


karipap kentang,bawang dan sardin nyum...nyum....


kuih dadar..slurpppp 

aper yang membuat laris...ekekeeeee sob sepecial day pose ...ini budak kiter letak kat depan gerai


nenek...kuih sumer out of services!! yeayyy!!!

biler walid tak busy Qayreena tolong nenek lagi yer kat gerai

SELAMAT BERBUKA ATOK NENEK KAT KOTA
babai...






P/S:didik anak menghormati orang tua dan tahu erti mengucapkan sayang dan terima kasih

11 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

ikatankasihku berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

ada c comel tu, conform licin semua kuih..hehehe

iduraz berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

hehe, comei jerk..pelariss julan nenek yerk

Qaseh dalia adelia berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

besnye tgk karipap..suka mam karipap ikan

nelly berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

makanan !!
dugaan pose nih ~
=,=

アヌム ちゃん berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

selamat berpuasa kak :)
sedapnyaa tgk karipap tu..nak buat jgklaa time rajin nnt.heeee

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

waaaaa srdapnye kuih muih tu huhu lambat lagi ke nak bukak pose ni huhuhu ahaks =) selamat berpuasa dari Mak Dara sekeluarga ya =)

yana halim berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

woahhh....pelaris tak perlu jampi2. ekeke...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

ooo..siap ada pelaris ye...cayalah....

Orang biasa berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

adoooii... lapar perut tengok kuih.. hehe.. selamat berpuasa. :)

http://aniesandyou.blogspot.com berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

salam ramadan.. eee x mo diet ka pose ni?

Hanani berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

kuih2 yg MIL yanti buat best2..lagi kuih lopez..nyum2

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...