UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


Second Day THRILL Vocation @ Bukit Tinggi Berjaya Hill Pahang



Siaran bersambung kembali setelah berehat hujung minggu

* __ *

ngeee


macho 


ceria


comelsss


perjalanan di teroskan menuju ke destinasi ke Kuala Gandah


pintu masuk



gajah replika tanda ucapan "SELAMAT DATANG "


3 beranak yang cukup ceria 


tiket untuk masuk show gajah-gajah yang cerdik dan comel lagik baek hati..





baby ponyer tiket kena tampal kat beg  kalu kat lengan ? kenyang di mamah olehnyer..

ngeee

* __ *


oke gajah show time 




mari makan-makan bersamer gajah * __ *


mamam yer cayang cepat beso ngeee


adventure gak first time nikh..


kenangan terindah dan sepesiol with gajah

" TUNGGANG GAJAH TIME "
amik ko kena que  aii ngan husbnad orang ke baper ntah...ramai giler pengujung... da la panas bahang ni jam l/k 3.00 petang ku redahhhh juwe alang-alang da sampai haros tunggu turn..

* __ *


jangan potong !! haippp


oke turn kami


perjalanan bermuler wahai gajah ku...
semoge selamat pergi dan balik huhuhuhuuuuu


really fun sesangat tau...must try


yang kat belakang aii tu salah seorang SB yang tak der couple so join kami sekali..

aksi-aksi hepiii kami


nak turun pun ader skill tau bukan maen redahhh 


tapiii bagus pekerja-pekerja nikh bantu membantu tak kire saper kiter dan warna kulit
kiter SATU MALAYSIA

* __ *

"MANDI TIME WITH GAJAH"


auww...siop posing My Cinta ...bukan maen lagik yerk dye..


really hepii


nikh bukan mandikan gajah tapi semua orang jadik gajah berendam..


ehehheeeee memang hapening!!

kalau U oLs nak cari tempat nak relese tensen bole laaa ke sini bersamer anak2...really hapening..sesekali bersamer dan terokai hidup haiwan2 ganas dan liar namun ader manisnyer dan lucu bersamer ciptaan allah selain kiter bergelar khalifah di muka bumi ini...

juper di next entri 

dadaaaaa

* __ *

p/s:
Baby Umi cayangggg...suker kan Umi ngan Walid bawak jenjalan
nanti ader rejeki lebih lagiii kiter jalan lagik naek yang kat awak lak yer sayangggg
tak mo nenakal yer cayangggg

7 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

one ukhuwah berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

huhuhu....qayreena nak tau x....seluar jeans umi bau gajah...hehehehe

IdaSahman berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

waa mcm best je.dulu pun penah pg bkt tinggi.Tp kat Colmar Tropicale.Tp yg berjaya hill siap ade gajah lg.may b next time nak g kat berjaya plak la.

Qaseh dalia adelia berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

kuat jalan lah sis qaseh sorg nih hehehe

mama tims berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

best tu naik gajah...tp takut la..tak penah naik gajah lg..

abah khalisha berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

sonok betul dpt mandi dengan gajah..hehehe

CikSembang berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

best jugak nampak.. asik2 cuti tengok laut je sesekali naik gajah nampak thrill

kayrul-shah berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

dulu g sana tak boleh tunggang gajah lagi..masa tue tak ramai orang macam sekarang nie

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...