UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


dI kAmPuNg MerTua..


salamualaikum

* ___ *


aiip tetiber gambar umah ...ngeee nak promote gak umah mertua ku yang sejok dan besau nikh...eheheheeee

biler menantu jengok kampung mertua...ngeee aper ku buat?korang buat aper? masak?basuh baju?mop lantai?lipat baju or temankan berbual mertua2mu semua? aiii....

jeng...jeng...jenggggggggg

*


*

*


*


*
konpom korang boringnyer ngan familys kecik sorga aii nikh
aii ngn My Cinta of coz ngan Puteri Kecik kami sekali akan balik ke kampung halaman biler My Cinta free jarang kami balik kecuali rindu yang da kronik dan memuncak bagai per ntah baru laaa kami balik tengok mak and abah..bukan lari -lari nak mengelak diri tapi tuntutan keja yang memaksa kami sefamilys tak jejak kampung ngeeee alasan palsu abaikan yer omak mertua ku...aik mak mertua celik gak IT  ko?
hurmmm ntahlaa nanti ku tanya My Cinta kuikuikuiiiiii

kami pulang seawal mungkin setelah My Cinta balik menguruskan pernikahan seorang Peg. di tempatnyer bertugas...setangkasnyer kami sampai di Kota Tinggi ...ops bunyi macam nak balik kg jauh nun di Utara padahal depan mata...tiap-tiap minggu lalu....maap yer Mak Abah...bukan tak mo balik tapi anak mok laaa tu yang busy ngalahkan PM ...eheheheeee

cerita hapening selanjutnye di teroskan...aii ngan My Cinta kalau balik Kg memang tak ponah laaa dok lekat kat Umah ajer..eheheheeee biaso laaa tu Ketua kampung turun padang so jelajah laaa satu kampung melihat penduduk kampung dan keindahaan kampung...ngeeee 

yang beshnyer My Cinta mesti akan ceta itu ...ini...sana...sini...tentang orang tu...orang nikh...haipppp bukan ngutok oke...cumer perkenalakan aii ngan Puteri Kecik ketika zaman keciknye dan zaman bujangnye... ngeee
kekadang ader gak dye ceta tentang awek kampungnyer...yang nikh dye habesh ceta aii tarik muke seribu lagik2 kalau di cetanye tempat berdating...owhhh jeles aiii dengan memek muke mintak di pojok ngeeee

* __ *

oke ini laaaa xtvt kami sunday setelah semalam kami dok umah amik hati Mak Abah
so ari sunday kami teros menghilangggggggg

ke mana?

yeeeeeehaaaaa!!!!!

"LOTUS DESARU"




mandi sajer tau kat water park RM 76.00 hinggit

belum chek in hotel baper laa semalam ...huhuhu


exsen sikit tangan yang daaa bergelang termasuk laaa tangan si kinit tu
eceh..cehhh


bole tahan ramai laaaa..sunday katakan

sebelum basah kiter snap dulu klik2 yang tak mandi pagi huhuhuhu

* __ *




aiii soda ready Umi untok terjon ...tapi muke cuak ke bebey...


starting tempat rendah nak tengok gak first time naek boya jerit mintak tolong or jerit kehapyyian .. aper ponyer bahasa...abaikan
* __ *

ngeee


pemandangan sisi bilik2 yang ngadap pool


deko depan pool ..nice 


mehhh Walid ajar berenang..


with yayang umi


nikh kat budak2 tecik comel mandi manda


sebelom tunggu coconet tu turun kan air kiter snap kat pancuran air ...weeee beshhh


meriahhh kat belakang tuu


yeahhh gud girl ...steady jerk..


suke lagiii


berurut dalam air...


peace


lapo amek ko habesh bedal susu




tukang angkot barang2

* ___ *



babai Desaru

* ___ *

on de way balik kami singgah tempat kami sefamilys lepak king ngeteh di warong








laksa Johor sodap!


Mee Hoon Soto marveles


cendol .....sluuurrrrp


tapai Ubi..yemiii


perot udah kenyang...kepenatan...
out of servise ngeeee

* __ *

tq Ibu Ida belikan Hat Qayreena yang cantik sesangat tu...ader rejeki belikan lagik taw huhuhu















14 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

rara pinkmafia berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

amboiiii melentok je eh tito.hehehe penat st lah tu.ehehe

Mommy Fara berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

wah! seronoknye! berjln2! nak gak mandi swimming pool mcm qayreena =)

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

rara:eheheheeee susah nak letok cam tu time penat jerk ehehehe

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

mommy fara: jom serbuuuu

kayrul-shah berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

seronoknya...berjalan sakan. sian tengok anak dara tue, terlentuk tdio..penat swimming ye yang

aizamia3 berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

wah.. wah.. dan wah.. teruja... rasa nak terjun sama ke dalam air itu.. ;)

Shawn Razaleigh berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

hahahha
gembiranya


tak pernah pulak gua balik rumah mak mertua. eh kawen pun belum.hahaha

one ukhuwah berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

Huhuhu....bestnya baby yea...umi pn suka....ciut lh umi

one ukhuwah berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

Umi nape x berenang....

Qaseh dalia adelia berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

cute je duk dlm pelampung hehe

ayanuts berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

seronoknya dpt spent time dgn family :)

Jue AbdRahman berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

cantiknyer rumah.. siap ukir2 lagik

Ms Fai Ayie berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

seronoknye qayreena berendam...kak, die x nangis ker bila bawa keluar dri air??

wah, menarik ni...sebelum ni lalu jer tpi x pernah singgah pun. boleh try laksa johor, feveret fai tuuu...hehe...

Huszaini berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

baru ku tau kat kota tinggi ada water theme park.. huhuhu dah lama tak balik kota tinggi nih..

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...