UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


Nuffnanggggggggg!!!!




salam


* ___ *

God news...god Job!!



Tak terkaterrr kelu berbicara...hukhukhuk...ecewahhhh...

paper pon aiii nak wish tq...tq...tq....tqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq....pada encit nuffnang yang baek hatiii nak bagik kami makin mahsyuk larissss di pasaran ..

semuge iklan di belog aii nikh akan terus menari gelek bergoyang lentok dengan lebih mahsyuk ...
eheheheeeeee

amen...amen....semuge rezeki kami sefamilys bertambah dan bertimbon-timbon..uwarrggghhhh
 tima aceh jugak yang tak terhingga kepade semua pengunjung all love u frenz..



tak sabooo nak manyak-manyaks ini...

yeeeehaaaaa!!!!


bole laaaaa kami sefamilys jenjalan lagik ke serata dunia ...
dan yang pasti kami nak terjah dunia inikh...


tunggu kami ke saner tau encit mickey...huhuhuuuuu

babaiiiii

11 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

one ukhuwah berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

KAYO TUUUU...NT BOLE IKUT ABG PEGI HONG KONG YER SAYANGKU...HEHEHEHE

Mommy Fara berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

bestnye! rezeki awak!

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

mommy fara: rezeki saper nak bagik amik jerk..

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

abng: conpom tahun depan ekna bawak sayang tau!!

Suliana berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

wah.. masyuk... alhmdlh.. :-)

THE LEKAT LEKIT STORY berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

alhamdulillah.. rezeki tu. tahniah

SweetLikeWhat berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

alhamdulillah murah rezeki :D

Jue AbdRahman berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

wah.. jgn lupe dermakan sikit, baru berkat :)

Farhana Jafri berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

insya-allah dpat la tu xlme lg.. duit ana 0.00 sen je.. xbrgerak dri dlu.. geram pon ado~~ hmm~~

jemput singgah ANASAURUS :)

ken berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

nuffnang yay! :)

dura m. berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

Dear...make sure gi hong kong disneyland ya. Mmg superb dan best gila!!! Ada some of my photos dlm blog tu, rasanya nmpk muka me menggedik eksaited kat situ. Ehehe

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...