UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


Jom tengok orang kawen ramai-ramaiiiiiii


Jom skodeng sekitar lalu sepanjang majlis presepsii 

"PERNIKAHAN BERAMAI-RAMAI 2011"


saper ponyer Majlis nikh?
 tengok ckit...


aip...budak tecik ini kah?...bio betol?...

intro jerk tuuu...

jom scroooolllll samapai bawah keh...

sekitar di solek nyolek oleh mak andam...



auwww...ramai tu pengantin kan..pengantin lelaki yang daaa ready....glup...glup...ngeee



pose tercantik dari 2 beranak..* __*

okeh semua daaa ready dari Hotel Selesa nak ke Masjid Pasir Gudang Johor

gelemeres tuuuu pengantin reramaiiii keluar dari lobiii...


3 of us mewakili bapak pengantin hukhukhukkkkk




Tengok tuuu bapak pengantin ke hulur ke hilir memastikan semua pengantin dalam keadaan oke...


masih sibok berbincang untuk meneruskan majlis akad nikah pagi itu...

jom intai lagiiiii



wahhhh tengok tu tak yah laaa sibok2 nak sediakan sovieniour da di taja....


memacam ader...phewww


ahahahaaaa sayer tukang jaga sovieniour ...so saper nak juper sayer oke...ngeeee

Majlis akad nikah bermuler...


tengok tu abang camera man dari tv sedia snap kamuuu untok tontonan ramaiii...


nampak tak ehehheeeee kami 2 beranak kena jaga bunga lak....

pengantin di arak beramai-ramaiii dengan paluan kompang untuk bersantap...



pehwww ramai babas jempotan...




pelamin pon di taja huhuhuuuuu...


persembahan dari kumpolan "RABBANI"


tak lepaskan peluang hukhukhukkk


kenangan terindah


ishhhh...kepenatan ini budak tecik


sekalung penghargaan dengan berposing reramai semua staf " JABATAN AGAMA JOHOR"
 yang menjayakan program "PERNIKAHAN BERAMAI-RAMAI SAUDARA KITA 2011"

SEKIAN !!

20 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

nazirah berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

wah pes time tengok meraiah betul huhu

Gadis Kecil berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

wahhh...nikah beramai-ramai!

belum penah lagi tengok majlis cenggini. pestime kot ~ selalu tengok pon dua or tiga pasang pengantin atas pelamin je. bunga tu utk bagi pada pengantin perempuan ke? hehe

tq sudi singgah blog. dtg sini komen and follow :)

eB ezrin berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

comelnyer dier... best yer sbb nmpk cute pakai topi tuh.. kalo aerish, nang ado... hu3

mamashikin berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

wah..untung kahwin ramai2 nih...jimat belanja.hehee...meriah jugak kan...pastu thn dpn pakat bersalin ramai2..heheee..

Amy Syaquena berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

terima kasih kerana sudi singgah sr, amy follow sini juga..

Qaseh dalia adelia berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

ololo last2 tertido dah budak comel tu hehe

aizamia3 berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

tahniah buat semua pengantin.. moga bahagia hingga ke akhir hayat.. ;)

Hanis Azla berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

meriah betul majlis beramai2 ni yer.. semuanya di sponsor lagi.. bagusnya..

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

wah..meriahnye..

Alolo..comel jer budak tecik tu tido..lena betul.. ;)

Jue AbdRahman berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

pelamin tu tuk satu psgn je ke?

siti kektus berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

macam jimat je kak kawen ramai2 ni kan,

cian anak akak, penat dia jadi jaga, hehehe

comellah anak akak, ;)

IFA Athirah berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

waah.elok gak rmai2 kwen.jimaat duit.hehe http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

man berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

buat malaysian book record ke...

ibu MZW @ farah idayu berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

sebelom kawen dulu cam teringin gak nk join yg kawen reramai nih sbb leh jimat kos plus meriah kan..tp hubby takmo.malu katanya..hukhuk. dahla dekat je masjid pasir gudang tu ngn umah..ekeke~ eh, umi mya keje pej agama eh?

アヌム ちゃん berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

comelnyaaaa si kecik tu..heeee

Gieyana berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

meriah sgtt..:)

nelly berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

amboi .meriah gilaaa !!!

εïз mummyHaza εïз berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

wahhh bestnye yek tengok pengantin ramai2 ni :)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

lamanyer x gi makan kenduri....

ai suka header tue comey :))

Nora Shahaira berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

wahh..seronok tul..bukan pasal nikah ramai-ramai tu..pasal banyak sangat yang ditaja..best tu..hehe

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...