UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


DuNia BaRuu si Puteri Kecik...

Hayyy kawan sayer kat luar saner tuuu aper kaboooo??...antie2 dan uncle2 sumer ....aper kabo jugak...??


sayer daaaa sihat todayyyy...



^ __ ^




harinikh Umi sayer nak hup date dan tempek klik2 sayer @ Jusco Perma Jaya Jb last week jenjalan with maen2 playgroud ..beshhh yeahhaaa....



jom laaa tgk klik2 tomel sayer...


ngeee..


^ ___ ^




yeayyyy...sayer dapat naek keta nikh...beshnyerrr.....nak bawak sendirik laaaa



urgggkkk...sayer testing bawak inikh keta taw...eheheheeeee



hurmmm sok besoooo sayer pasti pandaiii drive ketaa ekekekeeee....bole bawak Umi ngan Walid jenjalan...


seyesss jerk muker.. macam da bole duduk jerk anak Umi nikh...

kecik2 daaa pandaiii taw mintak nak neak maenan cam nikh kat sopeng complek..adehhh letih bagai laa cam nikh Umi ngan Walid nak melayannn...huk..huk..huk...




Umi cepaaattt laaa amik gambo ngan Qayreena lakkk...


oKeeehhh peaceee...


hapiiii familyssss


cuber nengok dari pandangan sini...pewww ropenyerrr bapak2 kena jago anok-anok...eheheheeee

caring ke mereka nikh?...ehehehe



mehhh tengok sini....




berjaya tak di pojok....kuang..kuangggggggggg



habeshhh laaa tak mooo balikkkk...aper jadik...



?





?






?





hahhhhaaaaaa ready nak melalakkkkk...huwarrrgggghhhhh

Inilaaa al kesah kisahhh si budah tecik nikh yang baruuu nak mengenal dunia kanak-kanaknyeee...sob narnyer mak bapak dye yang de veryyy excited nak nengok si tecik nikh membesooo dan mengenal dunianyer yang penoh warna warniiii...

Qayreena umi harap Qayreena membeso dengan keadaan baek,sihat dan tak mo nenakal sangat...Umi hepiii walid jugak sangat gumbira nengok Umi pandai jaga Qayreena walau ketiadaan walid di sisi huk..huk.....namon Umi akan didik Qayreena sebaek munkin...kamu laa permata hati dan belahan jiwa kami berdue...semoge kamu menjadi anak yang solehah dan sentiase mengumbirakan hati kamiii...amen..amen...

tak moo nenakal yer cayangs..next week kiter paw walid jenjalan lagikk ahahahaaaaa....


okeh sampeh sinik doluuu juper lagik di next entri Dunia si Puteri kecik aiii yang makin bam...bam...debommm nikh...

babaiiiiiii

love U oLssss

^ __ ^



7 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

shiema sufian berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

alala. comel baby tuh :)

nadia ar-rumaisha berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

excited betul dia dapat maen.....chomel...geram auntie nak cubit pipi gebu tuh....

cik ayin berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

kalo da maen menda alah tu memang tak nak turun..kan..heee

misya berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

tomey2

kak ina kl berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

baby memang cute..tapi bila ashik melalak rasa geram nak cubit ajer pipi tu

kayrul-shah berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

budak2 kecik nie kalau dapat naik menda alah tue jangan harap la senang nak turun...hehhehe

Jue berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

alolololo.. comeynyer.. nak pinjam topi tu.. hihi

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...