UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


6 Month Ready To Baby Q Mamamm ...

SELAMAT PETANG...

aippp petang nikh aii nak sharing kat U oLss baby aii nikh dah ready nak havy mamamm..kikiki...adehhh pasnikh aii di ganggu laaa biler time nak mamammm with My Cinta huk..huk...peer nak wat daaa time Baby aii nikh bole makan kan...so layanz ajerrr...so excited gak nak bagi mamam yang terbaek buat dye..

sobnernyer aii daa bagik dye mamam sejak 4 Month lagikkk but bagik campor dalam botol susu ajer ..cair-cairrrr...bagik ckit kenyang so lama ckit dye tidoo ngan lena...nikh kebanyakan member aii yang sugest laa..so aii praktik jer so ok laa bernas gak laaa...biler kenyang dye tidooooo dengan cumilss tak kera atas car sit dye or dalam buai dye...eheheheeee so bole laaa aii rerehat sebentar...

so klik-klik cumils nikh conpom laaa aii rakam kan untuk dye si kesayangans ramaiii..ahahahahaaaa ader ker yang sayang? huhuhu...

layanzs ajer cranky nyer dye yang gedik2 toooo...


hepiii laa muker cam tu dapat mainan Dummy paper to kan...kan...

hahahaaaaa padan muker Walid kena pawww...

balik jenjalan dapat nikh lak...kiter mamammmm doluuuuu


veryyy excited dapat mamam pakai mangkuk pink lagi eheheheeeee...sopan ckit nak oiii kikikikikkiiiii


control ayuuuuu gituuuu

^ __ ^

Hahhh Erwwww sopan pon anak Umi ngan Walid...gorjes gugurl....sweet..sweeetttttt jer kan bukak molot...

kasik tonjok ckit Baby Q mamam per tooooo....
layanzzzz kannn...


Hahhhhh amik kooo sampai 2 tin seklai beli...eheheheeee...




yang nikh pon samer the latest pilihan kami nak bagik Puteri Kecik tu bole pegang dan mamam,perisa ori oke no rase lain2 ekekekeeee... macam orang daa besoo jerk...so Baby aii memang suker bangat...bangat...eheheheeee..so tak do laa dye telan air lior jerk tgk kami berdua mamammmmm macam doluuu...

doluuuu muker tensen habesh tak dapat mamammm...sabo jerk...

so sakarang?

?






?







nak tgk muker hepiii dye ...







dadaaaaaaaa



eheheheeeee sayer daa moleh mamammmm...habeshhh laaa Umi ngn Walid nanti Qayreena kaco...ahahahhaa..tak bagi can langsong pas nikh...

oke dokeh...samapi sini doluuuu juper lagik de next entriiii
lalalaaaaaaa......

^ __ ^

10 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

iduraz berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

alololo..dah boleh makan yerk, siaplah kamu pasni, kena suap mulut dia juga ape yang kamu makan..hihi..but it's great time ok..

Azi berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

anak sy yg first dh diberi makan skit2 sejak 3bln. mak metua yg kasi..sy ikutkan je la

nelly berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

wah ..comel giloo !!

[sutera kasih] berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

alulu comelnya...bulat mata baby akak :)

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

iduraz:habesh laa kami...ehehehe..tapi moge jadik moment yang terindahhh kan..kan

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

azi:lagik cepat kan baby awk..tak per laaa da nk mkn bagik jer laaa

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

nelly tq...

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

sutera kasih:tq yer ponjian u tooo

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

seleranya dia mkn...besar lak tu mangkuk dia...boleh habis ke yangg...patutlah chubby jer...comell...

waktu babby izan kecik dulu mula2 ajar ank2 mkn nestum dan rusk tu jgk...slps tu MIL suruh buat bubur dan blend.. bila dah rasa bubur dia taknak mkn dah nestum...sbb rasa nasi lagi sdp... biasanya biskut farley rusk tu dia gigit2 jer sampai hancur...habis jugak sekeping.

biasanya izan campur nasi dgn ayam/ikan/ikan bilis dan sayur2 spt carrot/sawi dsb...lagi berselera budak2 mkn... msk nasi utk baby xyah letak garam tapi letak minyak sikit. biasanya nurse pun suruh ajar ank mkn nasi sbb lebih berkhasiat....^^

key-one berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

comeinyerrr baby... rse nk tiom2 pipi dierr....

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...