UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


BrEaKfaSt @ HuTaN bAnDaR JB (part 2)

Selamat petang hohohooooo...horlick panas pepetang ginikh sodappp gak kan...kan... ^ __  ^

so nikh sambongan entriii Santai @reLaxing  dI Hutan Bandar JB...

maser tuuu aiii ader bilang kann...kannnnn samer U oLsss yang kat Hutan Bandar tu ader Food Court yang de beriiii gebass geboommm kan...so nikh aiii nak kasik tangkap lelehhhh kat U oLssss sumer...memang banyaks   gerai kat deret tuuu tapi...biase2 ajer tapiiiii yang inikh luar biase dehhhh...tak cayer jom tryyyy...aiii kasik U oLsss nengok bagik lelehhhhh ehehehe....

yessszaaaa.........



pemandangan depan pintu masokkk...jom maiiii....


dari depan melalui jejantas...panjangggggg macammmm jambatan Pulau Pinang...ahahaha...tipoooo ajerrrr kui...kui...kui...

dari arah jalan besarrr dapat lihat itu diee kedai makn yang penohhh sesakkkk...


hahhhhh...maner satu nikh...??....jom ...jom...ikot sayerrrr....

^ __ ^



okessss...nilaaaaa kedai makan peberet aiii sejak zaman anak dara  lagik ehehehe...


Hahhhhh...itu ajer tau menooooo nyer tak der lain okehhhh...nak yang lain pi carik kedai lain ahahahahaaaa....

alahhhhhh...yang lain tu kan da biase yang nikh luar biase taw...rugik tak cuberrrr....hohooooo....sobnernyer...inikh kedai chines muslim so itu yang lainyer..conpom halal taw...tgk namer menooo pon lain dari yang lain kan...kan....


so preview ckit aper yang kami mamam breakfast ....jeng...jeng...



inilaaaaa dia Char mee....nyum...nyum...sedapppp...siap sambal taw...pedasss berapiiii....


meh cinikh aiii kasik close upppp.....

tgk tuuuu...sayur hijauuuu...ayam lagikkk besor....kuahnyer...pewww...tak elh nak kater laaa....
so meh laaa tryyyy...ehehehe...

JoMmmmm sekodeng saper aiii nak jadikan mangsa....ahahahaaaaa...

?

?



dielaaa selalooooo mangsa aiiii...sowiii abangggg...makan pon tetap maintain coolllllll...




ahahahaaaa...yang nikh muker masam mencukerrrr tensennnn habeshhh gewammmm tak leh mamammmm tidooo ajer lagik bagossss...ehehehe...peten baruuuu Baby Q titoooonnnn....so cuteeee...

^ __ ^



okesss perottt da penohhh ...kami nak balikk...sambong jenjalannn......tapiiii... mesti ader pose tercantek dari aiii tuan ponyer beloggg.....




pose terhencem dariii My Cinta...


pose terkiuttt dari Baby Q...!!...Gayer titooonnn terkinik...gedik2 syomell...


cantik tak crochat Baby Q aiii....? cantik...kan...kan...?

okessss kami  balik doluuuu...

tatatititutuuuuuu


p/s: yeayyy...My Cinta nak balik arinikh...
so U oLsss jgn jeles..aiii nak psttttt....

^ __ ^




2 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

NUR SU'AIDAH berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

baby tu dah tidur ekk dalam tu ;D

Jue berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

eceh.. smpt posing tu.. jrg g johor, padahal johor tu sempadan ngan mlk je.. haha

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...