UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


"Mokcik-Ann'nyer Birthday Give Away"

Bismillahirahmanirahimmm...

^ __ ^





Syarat-syarat untuk menyertai GA ini :

1) Terbuka semua blogger yang mempunyai alamat di dalam negara Malaysia. - WAJIB


Okeh aiii nikh rakyat Malaysia ...LULUS

2) Membuat entri ringkas mengenai GA ini yang bertajuk: "Mokcik-Ann'nyer Birthday Give Away". - WAJIB


Okehs yang nikh entri aii SEKALIGOS present paling besh abad inikh.untuk Mokcik yang buat GA sempena bufdaynyerr...ahahhaaaa


LULUS




3) Letak banner BIRTHDAY GIVE AWAY kat mana² ruang dalam belog anda yang mudah dilihat dan jangan lupa link kan terus ke entri asal GA ini. - Harus


okeh lagik... harosss tengok belog aiii taww MOKCIK aii letak park Mokciknyerr baner paling special..ahaks...nagmpuuu bebeyyy...


LULUS

4) Menjadi follower blog Macam-macam Ann. - Optional


of coz daaa folowww daaa...lupa nak remaind yang ke baper..ekekeke..


LULUS

5) Menjadi follower blog Surf-Ann-Shoppe dan 'LIKE' Surf & Shoppe Fan page.- Optional


pon sudaaaaa Mokcikkk...


LULUS

6) Tag lah seberapa ramai rakan blogger yang anda larat, sekurang²nya seorang. Pastikan mereka tahu dengan jelas link GA ini. -WAJIB


yang nikh aii tag kat member aii


*b.e.l.o.g.f.y.n.a.*

LULUS

7) Akhir sekali tinggalkan link entri anda dalam bahagian komen entri ni. - WAJIB


okehsss yang nikh harosss aiii buat ...okeh chekitout...


LULUS SUMERNYERRRR....

^ __ ^


JOM JOIN KEKAWAN!!

5 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

fyna berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

aka cayam!!~tq tag kite...nnti kite join k...
;)

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

dear..all da best ;)

tumpang ddk sini boleh?
ur 78 follower ;)

ann berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

tkasih sudah join.. semoga berjaya!

Jue berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

rajin sungguh.. all e best la ye.. hihi

srikandi cinta berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

assalamualaikum..

1st of all,tq sebab sudi jenguk blog saya yang tak seberapa tu.. :)

pasal iklan nuffnang yang melekat kat tepi macam kat blog saya tu,

awak kena copy code skyscrapper.. cuba awak try dulu... lepas tu, awak paste je lah kat blog..insya'Allah, menjadi..

kalau ada apa-apa soalan lagi,silalah bertanya yer..

tenkiu,.. salam ukhuwah fillah :)

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...