UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


Malaysian Rally 2011 di Johor Bahru (flash back)

salam petang jumaat....
maap lorrr Umi sayer cibuk arrrr arinikh...tak baper nak sehat pon yer jugak...tapi daaa rerehat tadi now wokeys cecikit laaaa...sementara ada waktu nikh nak lah tempek entri besh yang di tungguuu2...hukh...hukh...

kiter terus ceta laaa ehh...sunday lepas apa yang berlaku di pesekitaran padang di dataran Plaza Angsana Johor...maak aiii naper Umi sayer cakap macam serammm ajer...kui...kui...tak dre paper...just nak storey laaa pasal "MALAYSIAN RALLY "yang berlangsung di Johor Bahru... kami dapat emnyaksikan secara dekat...Besh!!...mendengar deruman car2 buatan Malaysia ...Bangga kiter kan Rakyat Malaysia..huhuhu...alamak patriotik lakkk...


Hermmmm...Cik minieee...Jap lagik Umi ngan Walid nak bawak kiter gi nengok car lumber2 taww...Beshhh...



Jom layanzzzz entri Umi sayer banyaks taw  pic2 tetarek menarek daboomm....






Dalam keadaan panazzz taww kami sefamilys nikh menontonn...punyer laaa excited...hehehe
alahai anak Umiiii...dalam panas2 pon bole ketawa lagikh...memang the besh laaa anak Umi....


Seawal jam 2.00 petang kami sefamilys daaa tercongok taww kat padang tuuu nak menyaksi car yang lumber2...hehehe...







Hah!!!...ini die abang dari Malysia sedia beraksi ngan car nyer....Bukan Abang yang kat bawah nikh taw yang kat dalam car tu laaa...hikh...hikh...


Macam pelumba car tak My Cinta sayer nikh...hehehe


Telah bersediaaa Abang Rafiq kiter nikh nak beraksii dengan hebatnyerrr...








Tgk Abang nikhhh...steadyy jerkk nak beraksii...








Hurmmm  nielaaa pentas yang akan pemenang2 pelumber2 tu naik nanti...jap ajer lagik...hehehe


Yeayyy...sayer dapat bendera...hikh...hikh...




Tompang gemourrr jugak nikh....huk...huk...


Jenggg.....jengggg.....Tuan Perasmi daa sampaiiii


Tempat Ketiga di menangiii....Abang hencem nieee...


Tempat kedua di menangiiiii...Abnag machooo niee...


Tempat Pertama di menangiii...hoho...Abang terlaris di duniaaa....


Kiter shoot ckit Walid ngan buah hati penggarang jantunggg die tuuuuu....ololololo...naper molot anak Umi tuuu...


Wokeysss...sebelom balik kiter shoottt yang tercantik bagi jeles sumer....hahaha....


alololo...hencemnyerrr My Cinta sayerrrr orangggg....jgn jelessss


cun nyerrr sayerrrr hahahha...


Daaaa sayang jom balikkk....

Setakat nie jerlaaa shoot the besh dari kami sefamilys....so tahun depan kiter juper di Malaysian Rally 2012 lagik yerrr....


papapaiiiiiii
last but not least dari Umi sayerrrr...
love uuuuuu

2 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

Nasuha Salleh berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

xtertarik pd kete2 tu..
tp tertarik dgn baby akak..
comelllll laaaa =D hihi

nelly berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

amboi ..jalan sakan ~

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...