UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


Follower Gurl-gurl Bertuahhhhh Sangatttt...

Assalamualaikummmmmmmm..... ^ ___ ^

di pagi khamis yang muliaaa...di pagii khamiss yang bahagia,walau sedihh di hatii mengenagkan My Cinta yang jauh nun di sanerrr namun perjalanan berbeloggg haross di terossskannn...eheheheee

Okehh...tengok tajok entri tuuuu...saper gurl.gurl yang de verrryyyy bertuahhhh....?ehehehe...gadis gurl-gurl nikh bertuah laaaa sob die laaaa folowerrrr aii  yang ke 500 ahahahaaaa...tak laaa yang ke - 50...huk...huk...cipot betui laaa aiii ponyer folowerrr nikh...




namun aper pon aii bersyukur laaa aper yang ader nak di buat gi maner...aii nikh banyakss looo kejooonyerrr bukan main apatah lagik sekarang nikh...si Puteri kecik aii tu banyak laa die ponyer meragam biler nak makin membesor daa nikh...di tambah lak ngan kejo opis yang melambak  ...menambon...jadik curii mencuri maser laaa aii nikh berblogging...

namun jauh di sudut hati nurani aiii yang kecik nikh aii nak jugak laa penulisan aii nikh di bacer oleh sumer para bloggers yang tegar dan tak tegar...ehehehe...so supot laaa sayer okeh...walau pon tujuan asal aii nak buat momentos seisi syurgawi familys aii namun niat asal aii daaaa jadik banyaks plak biler daa masok ke dunia berblogging nikh...ahahaha...so aii nak sapuuuu sumerrrr bagik terorrr memacam bloggers yang de femes amous gilerrr sumerrr tuuu ahahaha...melampau lek aii nikh...telebihhh sudaaa  ^ ___ ^

okehss ..berbalik akt gadisss gurl-gurl yang bertuah tuuu..now aii nak bagik die tambah femes meletop lagikk...jom tgk ...intai...singgah  harossss folowwww okeh bebey...klik  dyna


biler gurl-gurl nikh folowww aiii so tgk kat folowerrr die...aiii folowww balik ehehehe...so....
KITER KAWAN!!!

okehsss selamat bebelog  kekawan...
rerajin mengarang ...
tatattatititututuuuuu....

^ ___ ^

1 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

dyna iskandar berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

wahhh!terharu betul akk wat entry special untuk dyna.huhuhu.terima kasih kak!btw,nice to meet you.and keep on blogging,juga dont lost contact,insyaallah :)

salam perkenalan akk blogger.heeee.

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...