UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


Entri Cedihh anakanda & ayahanda....

Sakitnyeeeerrrr Jika Terlaluuu Rinduuu...

Selamat malam...selamat beristirehat pada sumerrr...
tiber2 tergerak di hati nak menaip entri malam2 ginik...sayu...sepi hati..sedih di hati...
naper??...arrrgghhh...cedihhh teramat...coz petang tadi l/k jam 6.30 petang My Cinta calling2 kami 2 beranak yang jauh nun di matanyerrr...menyatakan die sedang kesakitan...aduyaiiii sayu hati sayng nikh dengar...
patot lah My Cinta sik ngadu domba ..pening...sakit badan...mata berpinar2...rupanyer nak demam...
so dari semalam sayer daa bilang2 pader My Cinta mamam ubat yer...rerehat yang banyaks...tup..tup...petang tadi pekhabaran di terima...Ochhh...My Cinta di serang demam chiken pox...waduhhh!! gimana nikh?...conpom2 aii nikh tak bole cuti sesuker hati coz aii baru naek keja minggu nikh sedang kan aii daaa bercuti-cutian 2 minggu lepass...wadohhh...gimana nikh?...

tapi pelik gak My Cinta ader bg statement kat aii maser aii kena..die kata sakit nikh tak kan jangkit kat orang yang daa kena...tapi maser aii kena tempohari ader gak laaa aii terbaca kat intent nikh...stetment yang menyatakan biler da kena sakit demam chiken pox ni tak kan kena lagi tak boel di terima pakai...kui..kui..seingat yang aii bacer die kata mungkin akan kena lagi biler antibodi badan tak cukop kuat...kuang...kuang...biler My Cinta sah kan di klinik sekejap tadi buat chek up conpom demam chiken pox aiseeyyy....bermakna betul laaa stetment die tak semestinyerrr setiap orang akan kena demam chiken pox tu sekali seumur hidup...makanyerrr..ader harapan laaa saper yang daaa kena pastinyer terkena lagik...wadohh...tak mo..tak mooo...tolonglaaa...

"Ya allah jauhilah segla penyakit berbahaya pada aku dan seluruh kesayangs ku yang  tak terdaya untuk menampongnyerrr"...amen..amen...

Lately petang tadi...lepas ajer dapat call...apa lagik si Puteri kecik...meragam...merengek...dengan cara die laaa...ingat kan hari nikh die okeh ckit dr semalam memanjang menangis...nangis   piluuuuu...die ponyer Walid tak der arrrr...hukh...hukh...MOOD SURAM...aduyaiii sabarlaaa wahai anak ku....

tup...tup...die ponyer merengek berjam...jam...apa tak kena pon penin sudaaa pikirrr...blurrrr... pujok ponyer pojuk...dari die pakai baju sampai tanggal baju suar die...huwarrrghhh...apa daa jadi ini budak tecik...??

alololollllooooo...sayangs anak Umi...sedihhh Umi nengok ginik gaya...


alahaiiii...muker cedihhh dan sadissss ....sayu hatiii Umi nengokkkk anak kesayangs ini...


mraagam...meragammmmm...sampaiii tertidoooo....sampai tak berbajuuuu....


tidoooo dalam kesedihannn....

biasenyerrr sok Walid die akan balik tapi sok petang tak der laaa si Kekasih setia kami tuuuu...aper nak buat daaa takdirkan...namun cedihhh juga hati nikh tak dapat ank menjaga My Cinta kesayangs yang dalam demam dan kesakitan teramattt....

conpom2laaaa si Puteri tecik nikh meragam lagik sok...menunggu si Kesaih setianyer yang tak pulang....aduhhh...susahnyer hati ini...

Buat My Cinta:

Abang jangan luper mamam ubat yerrr...mesti mamam nasi dan minum susu...supayer badan tak lemahhh...kuat kan semangat abang yerrr...sayang dan baby rindukan abang setengah mati nikh...hanya tuhan yang tau hati kamii berdua sekarang nikh...auchhhh...sabarlah wahai hatiii...warrrggghhhh...cedihhh ...nak nangissss...
jangan luper banyaks kan selawat okeh...sayangs dan baby selalu sebut nama abang setiap kali berdoa dan tika tidooo kami impikan kami mimpiiikan abangggg....

semoga cepat sembuh dan kiter dapat jumper cepat2...
love u sesangat sangatttttt.....
12.30 tgh malam...
nonite abangs...



kesayangans kami berdua ...

p/s:aduiii tak boleh publish sebab intenet meragam lak...so slowww hurmmmm....
auto publish...

7 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

one ukhuwah berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

Ok sygku abg akn mamam ubt n nasi...jgn mrh lg ya

one ukhuwah berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

Abg rndukn syg n bby

one ukhuwah berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

Abg rndukn syg n bby

nelly berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

siannya ..moga cepat sembuh !
=)

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

time acehhh nelly...

LindaRahim berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

sy pun tgl jauh dr suami sbb suami kerja di negeri lain... mmg susa hati lau dpt berita fasal sakit2 ni...

nelly berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

sama2 ..^^

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...