UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


HADIAH DI BULAN CINTA..

SALAM PAGI SELASA UNTUK SUMER...
HOPE CEHAT2...CERIA2... BAHGIA2 SUMERNYERRRRR....


To: My Cinta...
sayang harap abang kat sane cehat2 belaka...Qayreena ngn umi cehat jugak...tp biasolerrrr isnin(semalam) hari mengarok baby Qayreena...selasa adalah hari bertenang dan membiasokan diri...hehehe...apalah si anak kecil tu tau kannnn?...alahai cedih la plak...

buat sumer frenz2...yang jauh ngn hubey,suami,husbenz,kekasih, sabo2 jela banyaks...*Jauh dimata namun dekat di hati*... tor feelengs lak plak...huhuhu..JUST TAKE CARE HOPE U CAN VERY WELL  JOB ON U...

Umi Qayreena ari nie nak share ttg hadiah dari* my cinta* hehehe...sebuah buku dan sebatang pen berwarna pink faveret Umi Qayreena nie...



taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....















Jeng...jeng...inilah hadiahnyer....buku tu Umi Qayreena dah lama nak... tapi baru sekarang dapat...pen tu plak... mmg suprise dari walid Qayreena... mmg besh laaaaa....my feveret pink colour...

Buat frenz2 sumer bagus tau buku tu ..macam 2 ada...kiter nie sebagai isteri,emak kepada anak2 perlu ada buku nie sebgai rujukan kiter seharian...bukunyer tak mahal cuma RM 55.00 senaskah..tak rugi...dunia akhirat bole pakai...*  HARUS ADA DI RUMAH ANDA... * tapi ttg pen pink plak suprise harganyer...carilah kat anywhere pasaraya huhuhu...yang penting so sweet laaa abang..sayang sukeeee sgt...thkz...thkz...sukeeeenyerrr..


Buat abang....

Pejam ...celik...pejam...celik...setahun 4 bulan dah kita sebumbung dalam Mahligai Perkahwinan kiter...baby pun dah 4 month genap...semoga our love akan kekal hingga ke syurga...sayang tau sayang memnag isteri yang nakal,jahat ntah pape ntah agiiii..wat ever laaaa...namun percayalah sayang sentiase cuba jadi yang tebaik walau tak terbaik di mata abang...semoga abang sentise baik hati nak layan isteri abang yang pasti cantik tertarek nie...perasan la sayang nie...huhuhu
 tima aceh jugak sebab dah memberikan yang terbaik buat sayang dan baby Qayreena... rasanyer tak terbalas sumernyer... namun sayang hanya boleh berkata2...**CINTAKU  BUKAN CINTA BIASA JIKA KAU MEMILIKINYA...**

 wokey sampai cinie doluuu  ...sayang nak buat kijer ckit...nak balik umah cepat nak tgk baby Qayreena...indu kat die..sayang jugak pasti abang pon indu sesagat kat die...ecok balik cepat yer...kami tunggu abang,nnt boleh polok2,kiss2 kuat hahahaha...hati2 dan semoga selamat sampai our umah atok nenek Qayreena....mizzzz sesangat...dadadaaaaaa




3 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

one ukhuwah berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

sayang...abg x pndai nak bermadah utk tatapan sayang n baby...tapi abg tetap love u all...sayangggggggggggggg bt umi n baby qayreena...

:: noremy bte rahmat :: berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

BW & folo..mehla jenguk belog ai..salam kenal (^_^)

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

salam kenal...pasti ai jengok2 u...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...