UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


3 KEPING HATI BERSEDIH...

tik tok...tik tok... huwaaaaahuwaaaa da nak pagi tak leh tidoooooo....
huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....
naper mata aku nikh...?...
ke pala otak aku yang serabut nihhhhh...

aduiyaiiiiiii...pagi2 nie dah bersedih...tensen agiiii...macam2 ader kat kotak fikiran aku nie...rasa nak meraungggggggggggg puas2...warrrggghhhhhh.....hilangkan tensen ngn sedih nie...apalah nasib 2 beranak nie...


Agak2 sumer frenz apa agaknyer yang menyedihkan hati Umi Qayreena , klu anda sumer tgk pon pasti sedih...apatah agi klu * My Cinta * baca letter nie..pasti terlebih sudah sedihnyerrrr...huhuhu...

sedihkannnnnnnnnnnnn....ngeeeeeengeeeee.....

To: *My Cinta....*

Abang...permohanan pindah yang bersusah payah abang buat untuk sayang aritu dah di reply...namun jawapanyer cedihlaaaa...permohonan kiter di tolak di sebabkan tiada pengganti...nampaknyer hancus laaaaa harapan kiter nak sebumbung...sayang dpt letter tu semalam petang sajer tak mo bagi tau abang just nak share dolu ngn baby Qayreena semalaman...sedih rasenyer hati nie...tp sayang redha dgn keputusan tu...sayang tau abang lagi pastinyer sedih..apatah agiiii baby kiter...tak per laa...mungkin ada hikmahnyer kita berjauhan namun *CINTAMU MEKAR DI HATI INI....*

To: baby Umi my little princess yang tomel...

sayang anak umi...maafkan umi masih tak dapat nak tunaikan impian Baby Qayreena nak bersamer2 walid...umi tau Qayreena selaloooooo indu kat walid...namun percayalah walau walid tiada di sisi kiter berdua,pastinyer walid sentiase merindui kiter berdua...walid kat saner untuk mencari rezeki,menunaikan tanggungjawabnyer sebagai bapa bagi melengkapi kehidupan kiter...semoga Qayreena menjadi anak yang memudahkan umi untuk merawat & melindungi Qayreena sepanjang bersamer umi..Pastinyer semampu mungkin umi akan cuba buat Qayreena hepiii...Umi tak kan benarkan Qayreena sedih2 biarpun tak dapat nak bermanje2 dgn walid selalooo mcm baby2 lain...Insyallah satu masa kelak pasti ade manisnyer buat kiter sefamilyz..walau kiter sering berjauhan dengan walid namun kiter adalah *JUARA CARTA CINTA DI HATI WALID...*

Sesunguhnyer aku bahgia adanyer kamu....


Biarla kehilangan semua yang di miliki di dunia...asal masih adanya kamu...
semoga tiadalah dugaan ombak tsunami menghampiri di kehidupan kiter yang kiter tak tertanggung...Mudah2han kiterlah insan bertuah di pilih olehnyer untuk mengecapi segala keindahan warna warni yang di cipta olehnya...Duhai hati terus laaaa bersabar menanti detik itu...

*RINDU SETENGAH MATI..*
layan feelengz wokey...huhuhu dari isteri abang nie yang cantek manisss...inilah belahan jiwamu...waarggghhhhh perasan la sayang nie..namun for surez abang indukan org nie kan kan?





 kan?








cumil kan gadis nie?...milik saper?...huhuhu...



layanzzzzzzz...

*aturan tuhan semestinyer yang terbaek buat kiter*...

dah nak subuh...salam tonite buat walid & Qayreena...
mwahhhhh....


we will alwyaz wait for you...
we love & mizzz u walid!!
dadaaaaaaaaaadaaaaaa...





4 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

one ukhuwah berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

sayang..........pilu hati abg tgk surat tu....nape lah bole jd mcm ni...abg x nk jauh ngan syg n qayreena...nak dekat2 selalu...heeeee pilunya hati ni...

one ukhuwah berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

cian syg n qayreena kena ddk jauh dgn abg...qayreena selalu menangis x smpai hati abg dgr tangisanya....apatah lagi tangisan umi...

nelly berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

Wah ...so sweet ...
hehe ...Pasti ada hikmah kan ?
=)

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

sedihhhhhh....warrrgggghhhh....

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...