UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


Bila Aku Bermimpi.....

haloooooo...halooooo...sumer kesayangan sayer dan Umi sayer di luar saner.... :D

Tajuk entri macam aper jerk..."Bila aku bermimpi...hukk...hukk....mimpi aper??..
hurmmm!!...mimpi nak jadik photografer...hik..hik...oraite tak?....
ada macam2 sipi2...photografer tak?...ngeeeee...:D




Bila dah mimpi macam tu apa lagik...aku makin membuak2 laaaa nak berbloging...hehehe...
nak uopload banyaks momentos mini familys nikh...:D nak storey morey ceta besh2...for my frenz..n of coz for future  my puteri kecik cumils tuuuu....
harap2 dapat saporter laaa dari My Cinta of coz lagik dari My Puteri kecik aku tuuu ...yang selaloooo sedia jadik mangsa kena snap ngan walid die ponyer EOS 500 D...huhuhu....

Dan of coz gak laaa nak la jugak saporter darik frenz2...huk..huk yang kat luar saner tuuuuu....:D




Biler dah kemaruk nak berblogging...malam2,tepi jalan, pon jadik jugak nak telek2 blog...sambil2 blogwalking frenz2 yang tercayangs.... :D hahaha....

Harap2 mimpi nik jadik kenyataan ...hehehe...
wokey...Umi Qayreena stop dulu...nak jengok My Puteri kecil kat umah buat aper laaa tuuuuu...
Sayang Umi balik nik...:D
rindu teramat....




nota kaki:

Abang...sayang rinduuuu banget :D
polok2+ kisss ...muahh...hahahaaaaa....






5 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

fyna berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

nak jadi photog?heheh..gud luck dear...
bley team ngn fyna.
fyna pown photog gak...

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

alah...malau arr...baru2 nak belajar nikh...merangkak lagik...info yg baek laaa awak punyer belog..

one ukhuwah berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

Ewahhhh...mcm ni syg ajerlah yg ambil gmbr ya...abg plak yg jadi model....abg pn nk gmbr bnyk2 jgak...

one ukhuwah berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

Sayangggggg banget kat syg.....nt ambil gmbr abg byk2 tau

nelly berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

wah ..moga tercapai ..
=)

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...