UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


TAHNIAH BUAT SUAMI...



SALAM

cuma nak hupdate ceta sedihhh...so no mo taip panjang2 n3...seklai lagi all bagi rezeki dengan menduga ...anatara umi dan walid akan berjauhan lagi...
warghhh sedih...

now tak leh dah nak face to face suami isteri 24 jam /7 huuhuuu...
tak pe la demi sesuap nasi dan rezeki yang allah pertanggungjawabkan...so akur la dengan rezeki itu walau ada sedikit kesusahan...
namun bersyukur ...hijrah itu akan membuatkan umatnya tabah dan redha...
mudah2 rezeki kami lebih merimpah rauh ...amin


terima kasih sume
*___*

aik ni binik die yg suka ke laki die yg suka dapat hadiah byks...
muahahaa

2 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

zarulfarhana berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

byknya hadiah..

Nissa Azmir berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

u, nak balas mesej yg u tinggal kat blog. boleh je nak order. u nak x join nisa buat kutu. sebulan rm50 kali 5 bulan. lets whatsapp 0122778825.

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...