UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


Rivew Hijab style



salam
*____*

oke..oke...arini ringan jari nak share sket bila kita nak cantik...hikhikhik...
sbb rajin nak hupdate...Umi nak share sket tudung2 yg online Umi shoping...
Umi ni kire2 penyoping online tegar!! ahaks...

salah satu sbb umi sukeeeeee shoping online ...jarang terjumpe kedai2 or butik2 yg up to date fesyen2nya...
so ...Umi mula berjinak shoping online ni sejak mule ngandong Mya ..dok boring kat opis...apa lagi telek2 la...kat internet...dan mule laa...beli baju2 baby yg cute dan susah dapat kat pasaraya2... memang vouge la si Mya... masa tu almaklum...xcited nak dapat baby first...

dan mule tu jugak Umi mmg akan shoping online barang2 Umi....
kire2 tiap2 bulan mmg conpom  ...tunggu abg posto hantar barang...ekekekeee
dan super xcited bile nak dapat barang....
dan alhamdullilah laaaa...setakat ni belum penah jupe kaki penipu jual barang....
ehehehee(minta di jauhkan)

so jom...tgk la koleksi Umi ...sambil promote kawan2 punye bisnes...

syiria roses 3d
cantik x?...comel x?
ahahaha
ni mase ngandungkan baby boi
tudung dari Qoma's Boutique
butik ni paling Umi suke...sbb die jual tudung2 yg sgt gojes...
memang superb...warna2 nya pun sgt ekslusif...

Umi ader l/k 7 helai..


 shawl dual tone blocking
ni pun best...siap ada free gift brooch roses...
butik ni pun byk jual tudung... 
bole terjah sini


tara...
shawl english style...
mmg besh...snang di urus...
yang ni Umi beli kat 


oke ...yang ni Umi beli kat Butik Ariani...
berdekatan Kip Mart Tampoi...
Now skrg ARIANI dah pindah ade bangunan sendiri kat sebelah ANGSANA jb...
mcm oke kan Umi pki tudung instant
simple!!



hah yang ni pun paling suke ...
cer teka mane Umi...
hihihiii
yang pki tudung bawal 3d roses warna pink...
cantik kan...kan...

ni pun salah satu koleksi dari Butik Qoma
umi ada dalam 5-6 helai gitu...memag cuns kaler blocking...


oke...oke...ni kira yang latest la Umi punye koleksi...
hodie...
cuns gak kan...
kena tak ngn muke Umi...eceh...cehhhhhh
ni Umi beli kat


ni shawl pakistan lagi yg umi guna iner ada awning keras...
beli kat agsana


ni shawl jugak tapi Umi guna inner neck yang tak soft 


yg paling latest 
tudung Fareeda
sgt xpensive...sgt ekslusif
tang duit nya....
ehehehee

korang rase Umi cuns pakai yg koleksi mane?
eheeheeee
soklan cepu perak...

klu tgk facebook rata2 tgh berperang ngn tudung FAREEDA
ada yg NEW dan ade yg prelove..
harga yg new ngn prelove pn da lebih kurengggg
tak hengat lagi yg amik kesempatan berbisnez...
harga mak aii tercekik anak laki...
dok kena bini parah soping FAREEDA...
ehehheee

pape...beli ikut kemampuan bukan nafsu...mane2 pun sama yang penting tutup aurat...
berbelanja ikut kemampuan bukan ikut kemahuan...
klu pakai yang mahal2 untuk menunjuk2 pun itu di larang...
camne lak yang miskin kan... tak bole la nak pki cam kita ...
yang penting aurat perlu di jaga...
peace!!

semuge korang dapat panduan untuk bershoping..!!
selain berhati2 dengan kaki penipu jual beli...!!

selamat menghabiskan duet muet!!
muahahahaaaa
*___*


1 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

sYiRa LoKMaN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

35 peserta telah join :D.. ADE SURPRISE BARU..! 3 BLOG AKAN DIREVIEW ! so...cepat tinggalkan link di blog ^_^
http://syiralokman.blogspot.com/2013/11/segmen-i-will-follow-you-by-syira-lokman.html

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...