UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


yezz...portable rockertok anak dare & anak bujang coming soon...


MONDAY BLUESS
* ___ *

ngeee...hari senin bermule...mmg malazzzz laaa nak kije...pe ntah lagi da mule sakit2 ni...aduyaiii rase nak coti panjangggg jerk....ni da bape minggu lately dok mersing jerk umah familys..tak laaa jejak kan kaki kat home sweet home...aduhyaiiii rinduuuuu....tapi apakan daya dah tak larat dah nak ulang alik JB... tahan jerk laaa sehingga bersalin di JB nanti...tak sabo nak coti panjang kat syurga we all tu... mungkin pantang pun di sane...ehehehehee

oke...oke...cam biase laaa kan bile coti tunggu brang sampai umah...yezzz...
dah sampai  pun yg di nanti....

taraaaa


so xcired mase dapat bungkusan ni...


tgk laaa si bapak dan anak dare saye 
busy


yeay...saye punye kan Umi...?


tadaaa

tgk lak si anak dare dan gaye nya gedix



amboiiiii


baudjet cam die yg punyer sorang die ..tak tau nak kena kongsi ngan adik boi die
ahahahhahaaa


aippp aksi termenung lak...aishhhh tercekci lak
soryyyy


eceh...eceh....tau malu baru perasan Umi dan Walid die tgk gelagat die
ngeeee

*_____*

nanti tak mo gado2 tau sayang ngan adik boi...
same2x rase dan kongsi
semua yg terbaik tok kamu berdua...


oke sape nak tau aii beli kat mane so bole terjah sini...rasenya kat sini brand fisher-price yg paling berbaloi harganya rm 199 termasok pos... so sape nak bole terjah oke kikakidscollection.east@facebook.com
                                                                        selamat bershoping!!!

4 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

Aim Mizie berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

amboi!

Umie Artoqiemie berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

WAHHH

Gieyana berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

reasonable gak reganyer..:-)

sm mcm we all gak..rindu nk balik n lepak lama2 kt umah kt homestay tue..:-)

mrs kayrul berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

amboi mya..melaram sakan nampak..takpe main puas2 nanti adik keluar dah susah nak main..kongsi sama adik tau

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...