UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


Mya bagi present kat baby mak su...


huy  guy's...

oke...oke...ni ceta mak buyung lagi...lagiiii dan lagiiiiii
ahahahahahaaa

see Mya bagi present kat baby auntie die...die yg xcited nak bukak...ahahahahaaaa
feeling cam die ponyer lak...


pic kenang-kenangan Mya with Mak su die bersame present yg we all baby yang akan kuar...
may be baby boi gak...
eheheheheeee


seee suke adik aku ni...
yer laa tak yah nak membeli kan...
aii pun suke tau playgm ni...
warna warni
tak sabo nak tgk anak sedare baru ni main2 kat situ...
nanti baby auntie bole tumpang yerk sekali
eheheheheee


ahahahaaa
bukan adik boi Mya yang tumpang ...Mya pun sekali daaaa
die pun cam jakun sekejap coz time die aii tak beli pun...aduhaiii sian die...
tak per laaa pegang laaa dulu sementara baby mak su tak kuar ;lagi...
eheheheheee

oke...playgym ni aii beli melalui shoping online...
so korang yang nak mum to be bole terjah blogshop ni...
besh...
harge ? bole laaa tahan...



lokasi:
umah mak 
time:
adik beradik kumpul balik kije

4 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

Kazman / Sue berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

wah... sempat juga mya tumpang sekaki test dulu... haaa3x

Lynn Hamzah berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

memang cantik arr...nanti nak usha juga la blog tu...

mrs kayrul berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

sama la yanti...kayrul pun beli untuk anak buah baru...tak sabar nak bagi waktu dia lahir nanti....

Nelly The Strange berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

besar da anak akak !!
:)

lama da nelly tak jenguk sini !

:)

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...