UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


SWEET GALAXY NOTE PINKY auwww!!!



hepi rabu
*____*

masih mood raye kan...kan...kan...masih ramai nak hupdate ttg raye...lol ark...same laa ngn aii tapi aduii nak seting2x touch up2x pic ...malas lol...apa lagi nak memilih pic yg beriban2 tu....kuikuiii....

tapi now tak ceta hari raya dan jamuan raya...tapi hadiah dari My Cinta untuk aii di hari raye....aippp...ade jugak ke hadiah hari raye?....huhuhuuuuu

no laa kan sempena hari raye aritu 26/8/2012 My Cinta tukarkan GALAXY young aiii semepena di beli tau aii ngandung bulan april 2012 lepas ...coz hp pink tu...kecik sgt...aakakakaka...demand ponyer bini nak yg beso jerk....

tak laaa mase beli GALAXY young tu ...Galaxy Note ni tak nampak pun warna pink...see tetibe jenjalan kat angsane ntah bile...nampak laa si note NI WARNA pinky...wee melonjak2 nafsu nak membeli weehhhh....

tu laaa yg berazam nak kumpul duit nak dapatkan satu...sekaliiiiiiiiiiiiiiiiiii....hah...My Cinta niatkan nak beli ray aritu....terharuuuuu.....

namun ada jugak rase bersalah... pada amaunt yg nak di bayar tu kan...al- maklumlaa kan baru lepas sambut raya dan masih dalam hari raya...memacam nak gune duit...tapiiiii...My Cinta kate kerana sayangkan sayang laaa abang bellikan...weee...sweet tau...namun ttp tak sangka.....
tapi sebenarnya sebelum raye dalam minggu2 terakhir pose aii dah dapat hadiah lagi mahal....tapi sebab ni pink...aiii post n3 ni laaa dolu yerk.....ekekekekeeeee.....

so now jom layan pic hp lovely pink aiii

taraaaa

       pink kan....
          cantik kan...



see dah upload pic anak dare aii yg so cute tu...
ekekekkeeee

mmg teruje mase pakai ni...sgt besh...!!!

sayang abang....
besh kan ngandung memacam dapat 
kuikuiiiiii
* ____ *
tata

3 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

Ernie Widhyharti berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

wah, one of my gadget-in-list!

Jemput singgah. Baru update :)
http://cikewi.blogspot.com/2012/09/bisnes-hanya-untuk-perempuan.html

yana halim berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

bestnye laa.......ai nie dah beranak pun x dpt apa selain anak dan kena jage malam. huhu....

mrs kayrul berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

bestnya pregnant pun dapat hadiah..nie nanti klu dah bersalin apa la ye???...

nak pakai note tak termampu, kayrul usung la galaxy y tue ku ulu ke hilir lagi...tunggu S3 murah baru boleh sambar

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...