UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


PERSIAPAN FOR MY NEW BABY...

SALAM JUMAAT
* ____ *

aduhyaiiii lama lol tak hupdate ceta2 besh... bukan malas tapiiiiii mak buyung nak habesh kan kije kat opis yg manyak tak setle2...ekekeke sob...sob... cam da nak bersalin daaaaa...padahal lagi 4 minggu baru 36 minggu...so longgggg kan....tapi mak buyung ni rase cam da tak lelarat bebenor...
fuihhhh...jenuhhhh nak mengusung peyut ku ini yang makin memberat ...tak lak pulak seperti Puteri kecik dolu.... nak bangun pun aduhyaiiii hanya allah yang tahu nak kate berat ku bertambah tak lak pulak setiap kali pi klinik...pertambahan tu normal jerk...kecuali tengah2 pose aritu ader mendadak nail pas tu maintain.....

so now...tengok adik bongsu ku da ready barang2 baby ...aii pun teruje nak menyiapakan foe new baby...bukan tak excited... tapiii cuma manyak keperluan lain yang perlu di sedia so sket2 ni sediakan laa jugak...conpom laa pasti yg terbaek for my new baby boi.... ekekekekeee

so kekawan yang terbaca blog ni mohon doa2kan laa ayer dalam rahim ku ni dok 9 bulan 10 hari ni adalah baby boi...
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
* ____ *

so jom laa nengok apa yg ku dah readykan for my gojes new baby boi...

taraaa




botol susu avent 
cam biase la kan...yg  Puetri kecik dolu pun gune baby new born avent..
lawa kan design baru ni...
aii tetap beli online...mudah petik terus sampai
ekekekekeke 
tak yah laa nak bergaduh bagai ngan puetri kecik yg dok lari sane sini sinun time shopingggg
ngeeeeeee


seee bedung yang sgt gojes dan cute ...blue2 turquis...
dan barut super colourful...
cantik u ols...
ni pun aii beli online...mudah...!!!

aii beli 2 bedung satu tu aii kasik kat adik bongsu... dan 2 barut aii bagi kat die sebgai present for die new baby first...

aii beli gak brand tupperware tok isi keperluan baby ..of coz laaas esuai ngan wana baby boi aiii
ngeeeee

oke ...sekian dolu yang lain tak soping lagiiii mungkin baju  baru ,tilam baru or...bouncing baru untuk baby boi akan menjelma ...tunggu bajet...
akakakakkaaaa

tata
* ____ *

sob...son tunggu bajet 2013

7 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

Cik Puan Izan❤ berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

lama tak nampak...hehe... tahniah nak dapat baby...

Lynn Hamzah berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

dah sarat ek...semoga dipermudahkan la yer...

Myera Nyera berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

jemput bace ^^

http://mywithoutreasonii.blogspot.com/2012/09/cerpen-cinta-hanya-kita.html

Rahmah Ram Ram berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

as salam...

semoga selamat dan dipermudahkan semua olehNYA ya.

Nens Collection berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

best kann beli brg baby..comel2!..hehe

Hanani berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

wah, bestnya shopping barang2 baby..dah tau gender eh? baby boi ke? samala kita..eh, due date yantie bila? nani 10/11/2012 now dah nak masuk 35w

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

Hanani: yanty due 16/11/2012 now 34w...gender amin alhamdullilah setakat ni itu laaa...harap2 jadi kenyataan...amin....doakan la yer...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...