UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


iftar & gelagat 2 Orang kesayangan saya...

 salam jumaat yang indah
* ____ *

rasenya today dah ramai chek out dari opis dan menuju ke kampung halaman masing-maing ...make tinggalaaa mak buyung ni kat opis lagiiiii....ngeee
sob...sob....
sok we all pun balik kg @ Kota Tinggi Johor ...dan bermule laaa episod beraya di rumah mertua pula.... ehehehee
pasti sure havoc coz kat umah mertua aii ramai adik beradik berbandinglaa kuarga aii kecil saja...

so sebelum tutup n3 bulan pose kan...kan...
ni ceta laaa mungkin last dating kami bertiga berbuka pose  kat luar...walau pun bukan laa hotel mewah kali ni tapi nyata kenangan ini amat indah untuk di kenang....
mudah-mudahan rezeki kami bertambah di tahun hadapan selain bertabah ahli kuarga seorang lagi...iaitu baby boi.... amin...amin....

so jom tgk gelagat 2 orang kesayangan saya sewaktu iftar...sori pic aii tak der...
huhuhuuuu


sweet kan
2 orang kesayangan saya

menu kami


sup


sambal belacan


telur bungkus
nyata kesedapanya
yumehhhh


dan lain tak bukan
siakap 3 rase 


sayur cendawan versi apa aku pun tak tau
first time try...


peace kawan-kawan Umi dan Mya
Mya jeling-jeling makanan jerk...
Umi tak kasik makan selagi org lain tak berbuka pose lagiiiii
huhuhuuuuu

tata

semuge bertemu di ramadhan akan datang bersame adik boi Mya nanti
amin...aminnnnn
* _____ *

3 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

nairaariaa berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

hai..tengok menu time macam ni menggoda betul..huhu..ape pun selamat berpuasa,dan selamat hari raya...

yoon da-hyun berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

KAKAK :) im new here . follow u . hit me back :) btwy , ur story make me hungry *_* kk ~

~AiMi SyAhiRAh~ berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...