UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


DI PAGI HARI LEBARAN 2012

SALAM KHAMIS
* _____ *

oke...oke... nampaknya sume rakan2 blogger da upload pic hari raye... kat facebook pun daaa mencanak2... weee...warna warni yg ceria gituuuu....meriahhhhh

tak kureng dan tak berlebih juge wee all keluarga kecik nikh...pastinya akan cube membuat yg terbaek untuk familys kami.... sungguh besh raye tahun ni ngan keletah anak dare aii laaa yg makin membesar dan banyak nox akal nya...sampai menjenuh nak melayan..... huihhhh....
kadang rase bole terkena serangan jantung tgk keletah die...terkadang rase nak ketawe terbahak berguling2....ngeeeee

itu laaa di namakan anugerahkan...walau seberat maner pun sebagai ibu kenalah bertahan dan sabar... semuge allah akan membalas dengan seribu kebahgiaan setelah terselit kepayahan....aminnnn

dengan harapan anak ( baby boi ) yg ader dalam rahim ini akan menambah keceriaan dan kebahgiaan  yang selengkapnya...aminnn

oke now show time!!!

taraaaa

layan laaa pic raye untuk tahun ni 2012
pagi raye aidilfitri sehingga raye ke 3 aii sekeluarga di rumah mertua
 @ Bandar Mas Kota Tinggi Johor


keluarga bahgia di depan Masjid Al-ala Bandar Mas Kota Tinggi Johor
selepas selesai menunaikan solat aidilfitri

tema kami biru dalam blues
ngeee


tgk laaa ank dare aku ni ...daaa beso kan...
tapi susah daaa nak amik pic die....meragam ajer...susah nak suh posing...ikot suke hati die laaa nak wat cam ner...


2 org jantung hati saya

suke pic ni tau...cun!!



daaa balik solat raye kite maaf2 lak....
tak mo wat dose lagi oke...
ngeeee


wow touching mase nikh....
semuge ciuman itu akan membuatkan cinta kami makin mekar...


with big familys  dan ibu mertuaku


oke yg ni sesi bagi duit raye...
time aceh nenek Raunah..


time aceh aunty zura


time aceh aunty Nor dan kakak Anis..


ni time pi lawat kubur with mak mertua ku dan bapa mertua ku

oke now layan pic mase pagi raye adik beradik My Cinta


wan -Nor familys
besh kan ader 2 kumbang dan 2 bunge cumils


Ijan - zura familys

ni pun besh sepasang gitu.....
tunggu turn yang cam gini lak yerk...
ngeee
sabo...sabo..


ari - fyza familys

si boi yg cute Aryan



taraaa 
dan ni laaa yang paling cumils di hati saye...
muahhhh
tahun depan bersame boi lak...
ngeee

amin...amin...aminnn

nanti sambung lagiii !!
tata


3 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

:: Mrs.Eady :: berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

nice ~ suka family picca :)

mrs kayrul berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

sedondon baju raya....mesti tak sabar nak dapa baby boy plakkan..dah cukup sepasang...selamat hari raya ye yanty

sYiRa LoKMaN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

salam merdekaraya ^_^

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...