UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


PEMANIS MULUT JUADAH IFTAR ...


SALAM SELASA
* ____ *

selamat meneruskan ibadah pose dengan jaya...seperti mak buyung ni laaa yang terus berusaha dan berazam nak pose penuh...ekekeke walau pun kekdang tak laratttttt....

oke...oke... cam biase laaa bile mak buyung yg terover rajin...kuikuikuiiii
so nak laaa kongsi resepi dapor mak buyung ...
ni antara kuih feveret mak buyung dan juge My Cinta...

yer laa atime2 weekend laaa dapat nak tunjuk skill memasak bagai...ahahahaha
so dah seminggu pose baru ni laaa dapat nak share juadah buke puase... 

so apa lagi weekend pasti ke pasar cari bahan nak berbuka...so try and eror laaa buat kuih tako VS kuih tepung pelita ni...

tapi aii buat versi mudah laaa kan dah ada tepung hoen kwe...apa lagi dgn mudah 123...
ecehhhh perasan...cam resepi sendiri...paper pun mesti laaa mak buyung ni dok sibok mengoogle sane sini cari resepi dan fahamkan betui2x....

so sesape nak resepi boleh laaa singgah di dapur kakak yang sungguh bijak dan mahir ni...


so mak buyung tayang laaa versi mak buyung walau tak segah kak ita tu punye yer...

first trial buat kotak pandan
alhamdullilah menjdi
suke...suke...sukeeeee





comei tak?


bab ni paling sukeeeeee


bole isi banyak mane laaa sengkuang cina tu kan...kan....
kannnnn nak buat juadah tok family tak leh laaa berkire...lain laaa nak berniaga bole bankrap kalau sengkuang banyak gitu....


ni versi kali kedua mak buyung wat ...smooth jerk santan die...


tahniah laaa tok diri sendiri
*____ *

clap...clap tangannnnn


yang penting Cinta hati saye suke....die bagi perabis sume...3 loyang aii buat l/k 20 kotak pandan laaaa

oke...
selamat berbuke pose sume !!
tata



1 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

PEJABAT KADI DAERAH KOTA TINGGI berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

ORG OPIS DH TEMPAH NI SYG...KENA BT LG TU...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...