UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


RAIKAN KEPENATAN WITH JALAN-JALAN CARI MAKAN


SALAM RABU..
* ___ *

bersiaran kembali...warggghhh rindu tol kat blog nak hup date ,tapiii mase kureng mengizinkan..+ dengan penyakit MIM dah merasuk diri...ekekekee

so arini yang bertuah kat aii, aii hup date laa ...hilangkan rindu uols kat story mory hidup aii...huwarggghhh ader ke yang rindu?
puiiihhh..
* __ *

so nikh aii nak share laa kat korang kalau2 ader yang nak berkunjung ke MERSING...meh laaa singgah makan kat kedai nikh  BROTHER JOE yang superb SEDAP !! tak hengat!!...kalau nak free jom jew datang umah aii...tapi bukan aii masak aii just oder kat kedai jugak..tapiii free laaa kan coz ai yang bayo ahahahaaaa

lepas weeding adik aritu ...upah penat kami yang bertungkus lumus..madam aii belanjo makan beso wooo...

jom kami di sini
* ___ *


pintu masuk laman kedai


antara deko yang sempat aii snap


wee all big familys hapeninggg


siakap 3 rase..
sangat steamm tak hengat


sayur capcai mesra 


sup campur berapiiiii


telur dadar merinduu


jus tembikai 

memang marbeles koranggggg...makan tenghari kami waktu tu...terangkat kekenyangan...ahahahaaaa
mana taknyer setiap lauk di hidangkan 3 hidangan setiap meja...memang kenyang dan sangat berbaloi untuk big familys...siap bole tapau bawak balik...tak habeshhhh...eheheheeee
 so total rm 225.00

+

KEROPOK LEKOR GORENG 4 SET 
nyum...nyum...nyummmm

sape yang nak singgah bole laa ke sini

BROTHER JOE
JALAN SRI LALANG 
86800 MERSING

SELAMAT MENCUBE!!
* ___ *

1 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...