UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


COUNTING TO 10/01/2012



salam khamis
* ___ *

lagi beberapa hari daaa nak berlabuh tirai 2011..dan menjelma pule 2012...
aper yang beshnye nak bertemu 2012 ..adalaaaaaa...tarikh keramat 10/01/10 now tak jer berape hari lagiii akan muncul 10/01/2012 
my aniversery

* ___ *

so flash back balik laaa kan...kenangan indah saat mule di ijab kabul kan Umi Mya ngan Walid Mya...ehehehee
aii abadikan di sini laaa sket prerivew  wonderful moment weeding aii ngan My Cinta 
untuk kenag-kenagan Mya bile da besau nantiii...bole tunjuk kat kawan2 yang Umi ngan Walid die yang gelemeres nikh...ahaks..


weeding kad nikh aii reka sendiri tau..tapii reka dan design ajer pastu aii serah kat kilang laa untuk cetak ...huhuhuhuuuu

cantik tak?


pink + hitam tema aii
and kat back side sampul tu aii luahkan sket perasaan aii memiliki My Cinta of coz My Cinta pun tak terlepas meluahkan perasaan terhadap aii..

"...Yang dicari walau bukan Putera Raja biarlah Putera Agama.. yang di impi biarlah tak punyer rupe,asal sedap di pandang mata..Yang di nilai bukan sempurna sifat jasmani, asal sihat ruhani,sempurna hati..Yang datang tak perlu rijal yang gemilang kerna aku serikandi kelam yang suram..Yang di nanti bukan lamaran permata cukuplah akad dan janji setia..dan yang akan terjadi andai tak sama kehendak hati..aku redha ketetapan illahi..." yanty

"..Dalam perca-perca kenangan cinta teringatkan titik permulaan daku mengenalimu sayang...rindu..sayang cinta mewarnai kehidupanku..daku mengharapkan kau kekasihku menokhtakan percintaan ini bersama dalam hari-hari keberkahan...Buktikan pada dunia cinta ini tulus suci dan abadi...Tiada yang lebih berhak menilai cinta dan rasa kasih sayang yang kita kongsi kerana hanya kita yang mampu memahaminya atas nama pengabdian  kepada Rabbul Izzati..." Azam

muaahhh love
* ___ *


10/01/10
lucky number


after ijab qabul


sanding time


BIG FAMILY

outdoor photoshoot


forever love


sweet love


love is eternal

" semoge ikatan cinta dan kebahgiaan ini akan selamenyer kekal begitu  "

tercari-cariii we all  ideas nak pi honeymoon wif Puteri kecik now ..
tapiii..
blackout ideas

any idea?

7 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

Cikpuan rara berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

moga ikatan akk kekal abadi =)

♥Lady Ainaa♥ berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

cantiknyew hari persandingan sis... ^.^ semoga bahagia hingga ke syurga...aminnn

Salina@IbuAqil berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

Insya'allah!!!
Kekal bahagia hingga ke syurga..
Amin!!!

Ms Fai berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

fai yg baca pn rasa sgt tersentuh kak... apatah lagi en.hubby akak, msti die terharu...fai doakan semoga ikatan perkahwinan akak kekal bahagia selamanya hingga di syurga.

fisa othman berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

semoga kekal bahagia hingga akhirnya ..;)

PEJABAT KADI DAERAH KOTA TINGGI berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

menitis air mata abg...terharu sgt...tq sygku....i love u so much...

azam berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

Sekali kau sudi menerimaku
sejuta kali aku akan setia...
sekali bumi beredar
menerbitkan bintang di angkasa
bernafas di dada langit..
selagi itu kau ku cinta...
Seandainya kehadiran ku di dalam hidupmu sebagai cahaya,
tetapkan la aku untuk terus di dalam hatimu,untuk menyinari kehidupanmu
Akan ku belai kesetiaan di jiwa,
demi janji yang terungkap...
Biar jauh terpisah,
Biar kasih teruji,
KAU tetap satu
di dalam hatiku

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...