UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


ExPReSS PaRtY BuFDaY Mya...


Salam Khamis
* ____ *

wahhh ...lame tol tak hupdate ...hurwarrrgghhhh...al maklum...bulan NOVEMBER...adalah bulan meraikan...eheheheeeee oke nikh ceta sal semalam dulu argh...dan yang lain aii review kemudian... ahahahaaaa...yew laaa ceta tentang anak kiter dulu kan...huhuhuhuuuuu

semalan adalah 9 NOVEMBER 2011 
tarikh nikh tarikh bornday si Puteri Kecik ...

teringin gak nak story mory bile saat melahirkan namun...cam tak der idea nak ceta2...ahahahaaaa...
( kota jew laa malasssss ) huhuhuhuuuu
tapiiiii zassss 
aiii bagi rivew ckit pic one day kat hospital selepas melahirkan Puteri Kecik 




walau baru lepas melahirkan aii rase anak aii nikh cam dah besau ...of coz laa keluar pon gabak kan.. 
3.6 kg.  amik ko ekekekee

so lets ceta sal party ekspress semalam..
nape ekspress?
just suke2x coz tarikhnye waktu orang bekerja kami laki bini jew yang bercuti sempena 
BUFDAY Puteri Kecik..
aii dah rancang nak buat betul2x part y but mase banyak yang tak sesuai..coz banyak lak kenduri kahwin sedare marae tiap minggu...so discuss ponyer discuss kebetulan bulan NOVEMBER nikh ramai lak yang same bulan birthday sekeluarga...so nanti  kite orang buat reramai...lagikkk meriahhhh
yeyyyyy ...


deko nikh Walid die yang mendekokan...
asal ader tema bufday..
ahahahaaaa


kek nikh datang dari JB tau semalam pas kul 10.00 setengah pagi tunggu Angsana bukak...zass terus pi Mersing...tawakal jew laaa kalau cair...kuikuikuiiiiii
nak cari yang tema untuk budak2x...sumernyer cepat cair so My Cinta rembat jew laaa lagi pong pembantu jualan kek tu kata yang nikh tahan lame ckit..tapi bukak aircond kuat ckit....
asal boleh jew laaa untuk bufday girl yang ekspress...

tadaaaaa


oke laaa sweet...sweetttt gitu
walau nampak simple dimple


BUFDAY GURL


sweett tak present dari Umi & Walid?
pinky moto
* ___ *



wahhh dah tak mo turun daaaa dar moto pinky tuuu


sibuk nak amik belon warna warni


ready nak potong kek


ochhh tengok molot die...
gewammm nak terkam kek tu


3 of us yang bahgia


 keluarga ibu ida juga turut meraikan bersame


seisi potong kek


molot Mya yang melopong
ahahahaaa


anak2x jiran aii yang de very sportingggg ajak bergambao


Mya layan tetamu ko...


cam sedapp popcorn nikh
sambil layan bual sambil makan laaa


extrem masukan popcorn dalam molot




real makan nikh


aii sebenarnye nak wat pop birthday tu mase potong kek..tapi My Cinta takut ahahahaaaaa
die kata takut bunyi cam mercun ...weeee kelako...
tak yah laaa ceta  lebih2x nanti ader orang merajok....
jenoh nak memujuk...
kuikuikuiiiiii


sebelum pulang aii snap laaa Ibu Ida bersame ..Ahmad Nasuha dan kakak Husna
time aceh sudi datanggg
ke ekspress Bufday Mya


Hepii Bufday anak Umi ngan Walid nikh...besau daa kamo...semuge panjang umo ..selalu di mewahkan rezeki...menjadi anak yang baik dan pintar...
dan jangan tambah akal yang merepek yer sayanggg jenuh Umi nak jadik tarzan memeekik....
huhuhuhuuuuuuu

next time Umi ngan Walid wat kan Bufday Party yang besh....
* ____ *







6 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

PinKy MoMMa berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

jejak tak kaki nak tekan tu hahaha..comel jer ;)

abg long motor camni la..dah terperap dalam bilik..tak dimainnyer..sekejap je ciwinyer..

bising pulak tu..aihh pitam dengar lagu lagu tu..

maszmadi berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

happy birthday mya.....

BENA berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

besnyeeeee kecik2 dah dapat moto. pink lagi tuuuuuu . HEHEHEHE ;)

Salina@IbuAqil berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

alololo comelnya si peinces.. happy birthday dear.. ;)

cantekk berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

alahai somel nye.....
epi beday mya....
smg jd anak yg baik, bijak, solehah...

PEJABAT KADI DAERAH KOTA TINGGI berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

comel anak walid ni yer mcm umi nyer...moto qayreena pink...moto umi pink...walid x ada moto lg..huhuhu...nak beli moto beso pink bole x...smoga anak walid ni mnjadi anak yg solehah...amin...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...