UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


SaMBuTaN HaRi MeRDeKa 2011


MERDEKA !!
ini la tema hari kebangsaan ke 54 
1 Malaysia : TRANFORMASI BERJAYA,RAKYAT SEJAHTERA

aii ngan Puteri Kecik sambut MERDEKA tahun di di Kota Tinggi Johor pada ahad lepas. sambutan di seluruh peringkat Daerah Johor di laksanakan pada Ahad 10/9/2011 manakala di Peringkat Negeri di laksanakan pada hari sabtu 10/9/2011...

sebenarnyer seronok tau kiter melihat perarakan setiap kontinjen yang telah berlatih selama sebulan berkawat ..time gini laaa kiter menghatyati tentang kemerdekaan negara kiter...time nak gak nak feeling2 patriotik huhuhuhuuuu...

tahun lepas sambutan merdeka juga terkena bulan puasa tahun nikh juga ken abulan puasa...tahun lepas Puteri Kecik masih dalam perut belum dapat tengok sambutan merdeka yang meriah...sebenarnya tahun elpas tak dapat la aii berbaris sonb perot memboyot da tak larat ..ecehhhh alasan poweeeiiit...tahun nikh alasan ku dah ader si Kenit nikh saper lak nak jaga...alasan lagi puihhh...namun walau tak dapat berbaris still aii menyaksikan perarakan dan samer2 di padang menyambut kemerdekaan...

dolu2 mase time anak dare aii selalu laa masuk pertandingan perbarisan tak silap johan 3 x dan sekali aout...ekekekeeeee last mejerusmuskan diri dan mendapat JOHAN pada 2008 ..dari JABATAN AGAMA JOHOR...di situ la kenangan cinta tercipta ahaks!! ekekekeeee so nanti la aiii sharing caring ngan uolss dan Puteri kecik aii tentang cerita cinta di merdeka....


so nikh nak ceta tentang sunday lepas jew...dan nak kasik uolss tengok Puteri kecik aiii yang semangat patriotik gitu...


berkibar...berkibar...di angkasa lambang negara makmur...lalalaaaaaaa 


tak reti laa nanyiiiii untie2x uncle2x ekekkeeee

Jom tengok klik2x patrioyik kawan2 Walid  berbaris dari pelbagai JABATAN...


tengok akak2x tuuuu semangatttt


tak kureng jugak abang2x berbaju biruuuu


berbaju merah MERDEKA RAYA....


 

aip yang nikh lak aiii yang yang cam tak baper nak siap ekekekee


semua kaum wanita bolor berbaris...pewww


ekekekeee nikh lakkk pramugara2x 
dari PEJABAT KADI KOTA TINGGI JOHOR..


tak menang tak per yang penting tetap amik bahgian...


aduhai My Cinta siap melaMbai bajet pramugara turun di landasan yerk....
ekekeke


basikal pun nak berbaris...tanda kemegahan NEGARA  kita MALAYSIA


muke Puteri Kecik yang hampir kebosanan
huhuhuuuuuu


acara belon di lepaskan...


berterbangan laaa di kau di angkasa


cuaca semakin mendung dan gelap namun di padang masih bersemangat..


walau hujan turun tonton tetap tonton...


walau hujan pelbagai acara yang etrsedia harusss di teruskannnn


TERIMA KASIH MALAYSIA !!
SAYA ANAK MERDEKA!!

+ ____ +


meh kite reramai sambut HARI KEMERDEKAAN & hari SATU MALAYSIA pada esok hari 
di Kuala Lumpur
yabedabeduuuuuuu

2 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

mama tims berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

ooo..hubby joint perbarisan yer...bagusla puteri kecik nih semangat nak sambut merdeka..

Siti Mashitah Saidin berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

comel!

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...