UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


MeRDeKa RiDe 2011 @ UTM SkuDai JoHoR


salam selasa

oke airini nak ceta xtvt kami sefamilys walau dalam MOOD rayo masih ader namun kami sefamilys nikh still nak kekal sehat dan cantik menawan ...ecehwahhh statment tak menahan huh...tapi ini xtvt baru My Cinta laaa yang  hampir l/k 3 bulan lebih menjinakkan diri dalam arena SUKAN negara...bluekkk...ekekeke...

sukan berbasikal laaa,xtvt mudah dan jimat kos...op's yer ke kos murah ?...huh..harge basikal tak hengat...itu satu yang satu lagiii coming sonn..pewww...itulaa dah minat lelaki kan...kami nikh isteri sokong ajer aper yang di minati or kegembiraanye...

so pade sabtu lepas kami space kan diri sefamilys tok join @ UTM skudai untuk MERDEKA RIDE 2011
memang havoc GREEN segala GREEN rermaii gituuu (kayuhan hijau)


ready to pasang basikal then nak pergi daftar 




gerbang masuk ke padang serba xtvt tersedia


after daftar cam biase goodies bag mesti ado..
dapat sijil,baju,bendera,bauh epal,roti dan sir kotak...
siap di sediakan makan tengahari tau...

saper tak mau...free kan..ekekeke
cehhh...

xtvt nikh terdiri untuk sumer tak kire kanak-kanak , dewasa , lelaki dan jugak perempuan ...mude ke tue ke sume boleh join seklai dan tak kire jugak rupe basikal...basikal mahal...murah...unik..roda tiga ke ...dan pape laaa sumer bole join...yang penting namanya BASIKAL...

aii ngan Puteri Kecik join sekali tapiiiiiiiiii just penyokong kepada lelaki kesayangan kami laaa..jugak penyokong kepada pogram2 terbaek seprti ini...
buat laa lagi jemput kami pasti kami join huhuhuuuuu


penyokong terbaek...


tengok nikh adik-adik nikh adik beradik bagi sokongan kat mak abah dirang...
caya lahhhh..dik

jom tengok lak klik2 sekitar suasane  gelagat pengunjung2 berbasikal di padang xtvt


di sini juga ader booth2 tersedia ...
memacam ader ...jualan mahupun xtvt yang boleh di beri goodies bag 
sebagai hadiah...

antara gelagat2 yang sempat aii snap


yey ...besh laa kat sini...manyak basikal tau






eceh..cehhhh abang polis nikh pun nak try berbasikal gak laa





budak-budak skool nikh datang siap naik trak tau bawak basikal memasing...
phewww terbaek !!



selepas selesai warm up 

york...kiter mule beraksiiii...


klik terindah sebelum bermule acara
2 insan kesayangan aii dunia akhirat

weweeeeeeeeeetttttttttttt
ke garisannnnnnnnn readyyyyy mule !!



go...go...walid yeyyyy



memang ramai ko...1616 orang 
cantek angka !!

so kami berdue tunggu di depan jarak penamat untuk memudahkan snap pic2 peserta dan juga lelaki kesayangan kami ...ahahahahaa


ya...allah mudah2an walid selamat pergi dan selamat sampai



senyuman melirik sob daaa sampai


yeeehaaaa



ahli sukan di hati kamiiii

* ____ *

till meet again
babaiiii










3 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

PinKy MoMMa berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

comelnyerrrrr anak dara kenit!
penyokong setia tu hehe :)

one ukhuwah berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

umi n qayreena..jgn lpe 18hb ni ada ride lg....offroad tau...tengok nt walid lg ganas...hehehe...nk isi air dlm tupperware umi bole x...

rara pinkmafia berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

amboi suke nya si kecik tuuu.hehehe

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...