UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


DoaKaN kEJaYaaNye...AmInnnn

salam selasa 
+ ___ +

haluuuu guys...oke arini aii nak sharing ngan uolss tentang event yang akan My Cinta join weekend nikh...tak tau tetibe hati seyes jadik risau..ape pun aii nak doakan My Cinta dunia akhirat aii nikh berjaya tak bererti MENANG tujuan utama sahaja tapi selamat sejahtera ..atas keselamatanye.. dari mule My Cinta mule kan kayuhan sehinggalah menuju ke garisan tamat..kalau menang atau bertuah itu adalah BONUS untuk kami..ecehhhh MENANG untk aii lah kan....ekekekeeeeeee..


ok sesaper nak join bole laaa telek2x ini belog klik sini untuk maklumat lanjut



harap2x lucky num .444 tu betul2x lucky untuk My Cinta n of corse tok aii ngan Puteri Kecik...
lalalalalaaaaaa


tapii ape pun aii sentiase doakan keselamatan My Cinta dunia dan akhirat..
aku laa isteri mithali mu...yang selalu bimbang dan khuatir tentang mu...aduii feeling lak kan...
sayang tak mintak abang menang tau tapi mintak abang selamat dan sihat...
itu tujuan asal abang kan...jadi selalula ingat pesanan sayang dan niat asal abang ...

love u..
baby Qayreena also

* ___ *

7 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

ZWAN SABRI berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

Good Luck to ur cinta.. ;)


MySuaraBlog: Open Mindedla Sikit Derr!

PinKy MoMMa berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

all da best utk cinta kamu dik hehe..
smoga doa isteri dimakbulkan..go go power rangers :)

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

Ada org kta abg power rangers lh syg....mesti bole dpt top 300 ni...jgn tkut abg ingat psan syg...

kayrul-shah berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

Good luck tau untuk cinta hati awak...berkat doa isteri insya-allah akan berjaya

ade2mama berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

sume cinta kamu gune enjin hehe..xpyh kayuh heeeh..

gudluck..
ko kne la dtg skli bg sokongan..bt billbox skli hehe..smgt dye mst lbih heeh

Yumida berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

hope Mr. Cinta ur loving sampai ke garisan penamat dgn jayanya...support! yeah!

Jue AbdRahman berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

all e best, caiyok2.. doa byk moga takde yg buruk berlaku, insyaAllah :)

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...