UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


BELATED CELEBRATE BESHDAY BOY "LELAKI KESAYANGAN KAMI"





SALAM SENIN

* ___ *

lame bebeno tak hup date belog  nikh..superb buzy lately..manyak urusan ...keja kat opis,rumahtangga,suami...dan puteri kecik...kalah PM hooo ponyer kijer...ngeee
bole turun naek darah wooo...

so daa malam cam gini baru off time sumer so aii nak hup date ceta yang daa masam nak jadi basii huhuhuuuuu...

berbalik kat rentetan tajok atas tu" belated celebrated"...sowiii abang conpom tetunggu nak bace ngomelan dairy kiter nikh...da beberape kali sound so sayanggg wat laa entry khas tok abang dan semestinyer wat Puteri kecik kiter yang sodap titon sebelah sayang nikh...auwww mukernyer tulos tanpa dose tak lo cam kiter...ngeeeeee

suprise tak menjadik lagiii...coz aii di serang sakit mata huhuhuuuu menderite betoi..so balik kijer ok jerk ..konon nak wat suprise khamis 29/6/2011 kek da tempah pon ready nak tunggu my cinta balik jerk...tetibe malam khamis tuuu adoiii mate lak sakit...waduhhh...pepagi cek klinik so MC laaa aiii ..yahooo ini laa yang di tungguuuu oleh aiii dapat laaa balik JB secepatnyer bersamer kesayang-kesayangannnn kuuuu....
yabedaaa beduuuuuu..
 * __ *

so aii tak laa wat suprise bagai pon huhuhuuuuu My Cinta sampai umah mak, teros adik bongsu aii sampai umah anto kek yang suh dye amik kat kedai kek laaa kan...tak kan kedai motor lak kan huhuhuuuu
so kami potong ajer sambil berklik2 debom gebas laaa walau mata ku sepetb keduanyer...ngeeee

so jom laaa kiter rivew klik2 tertarek kami sefamilys


 kek ice cream coklet 1 kg...


nyum...nyum ...sile telan air liur...ngeeeee


khas buat Walid dari baby Qayreena taw..


fresh buah-buah kat atas kek tu...ngggaaap!


wooooo...cam nak ngap jerk si budak tecik tuuu..membolat mater dyerr gowam laaa tuuu..


yeahhh potong kek !


alololoooo sukernyer dye....hope abang hepiii tau !


berdua klik cun walau mata ku sepet...cinta tak mengenal sepet atau bute sekali pon 
ngahngahnaghhhhhhhhh * ____ *


bertiga kami ceria dan pasti bahgia


sayang abangggggg....nak hadiah tak??...

jom masuk bilik huhuhuhuuuuuuu

* ___ *

































taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa





hopefuly abang suker apa yang ader sekadarnyer...ini yang termampo...dan yang paling sayang mampo adalah kasih sayang...cinta ...setia di sisi abang yang tak mungkin berganti arah dan terpesong oleh maner-maner anasir syaiton nirojim....insyallah amen...amen...

semoger abang selalu merase bahgia Pabile kiter bertiga ...dan bersedih biler berjauh...

salam kasih sayang ..setia dan cinta dari sayang dan baby Q!



"KAMI RINDU SERINDUNYE PADA LELAKI KESAYANGAN KAMI"
love u abangggg...love u walidddd

gud nite!!

6 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

irma berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

alahai bestnyer kek....adiah pon best..hehe anyway happy belated bsday to ur hubby..

kayrul-shah berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

sedapnya kek..meriah betul dengan buah-buahan..hadiah birthday tak sempat buang tanda harga erk..hehhehee

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

irma: yang terbaik ajer buat ,,dan yang termampo

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

kayrul: eheheheee tak sepat daaaa

one ukhuwah berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

TQ WAHAI SAYANGKU N MY BABY QAYREENA...WALID SAYANGGGGGG KAMU BERDUA...MUAH3X...NI PUN DAH KIRA SUPRISE...TQ SAYANGKU...

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

ehehehe nakal laaa abang nikh...sok balik cepat tau...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...