UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


ADVENTURE JUNGLE TREKKING



Deko menarek menyambut kedatang kami yang nak berkursus selama 3 hari

first day



Salah satu rujukan yang di bekal untuk menambah kemahiran bekerja dengan gemilang dan cemerlang

"xtvt petang sukaneka ceria"


khusyuk dengar taklimat


antara staff paling lama berkhidmat


bowling padang


anatara peserta kursus 2011

xtvt peserta lelaki



penyokong terbaek

sekitar pemandang di " Fishing Bay Resort Mersing "


resort tersergam indah



pool yang memanggil-manggil untuk bedebusssss terjun...



second day
yang di nanti2 oleh ku tapi tak tau laaa peserta lain coz sebenarnye kursus sebegini nikh first time wat daki bukit or gunung...sebelum nikh dok laaa asik dongar leteren dari penceramah tentang matlamat kursus...tapi kali nikh fun laaa ader yang lain dari yang lain terselit untuk xtvt Mountain tracking..ok laaa tak setinggi gunung everest bukit sejengkal pon di kire pengalaman jugak kan...sonok gak sob da lamer tak mendaki...seingat aii sejak kawen nik laa kali pertame yang lain waktu budak2 sekolah huhuhuuuuu...so ini laaa yang de veri xcited terlebihhhh...ngeeee aper leh wat orang terxcited...

* ___ *

so jom laaa jengok2 pic2 menerek yang aiii rembat dari tukang skodeng menembak

pemandang pagi di pantai teluk buih Mersing sekitar 6.45 pagi


tenang


damai


nyaman

warming up time






taklimat dari abang guide yang samer2 redah bukit yang tak baper nak tinggi tapi excellent oke


mule mendaki




keindahan bunga hutan


berhenti rehat jap


pemandangan dari separa atas bukit


perjalanan di teruskan


di puncak ke nikh?huhuhuhuuuu


cantik !
pemandangan dari puncak kelihatan sawah bendang..


reramai posing 


ngeee nak gemeres jugak


mamat nikh pon nak jugak!!


then time turun


bunga hutan yang cantik


perjalanan turun 


last pose setibe di pangkal jalan
ngeee

















6 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

fyna berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

bestnye g kursus.
;)

abah khalisha berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

bestnya jungle trekking

misya berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

wah fishing bay lagi

ikatankasihku berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

best sekali sekala beriadah...
walaupun penat , mampu tersenyum lagi :P

Qaseh dalia adelia berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

besnye mcm tenang je tempat tu sis

Kakzakie berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

Seronok masa ramai-ramai lepas tu mesti penatnya sendiri tanggung....:)

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...