UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


*Universal Studios Singapore* part 1



Sharing Fun Holiday 

3 of us

tak moo ceta manyaks2x jom layanzs klik - klik  gediks tertarek menarek kami sefamilys sampai muntahhhh

^ __ ^








sure nak masok titon pon  kena pegang tiket ahhaaaahaaaa




 glob yang penah masuk dalam mimpi aiii...now jadik kenyataan...yeeehaaa!!!

meh..mehhhhh masok dunia *HOLLYWOOD*











*MADAGASCAR*








real show depan mata sehhh...gerekkk arrr


*FAR FAR AWAY*






masok dalam istana nikh kami nak tonton shrek 4d ...memeng besh giler klu wayang kat malaysia ader efeks sekali kompom tiap-tiap bulan cair kocek ibu2x bapak2...adehhhh


pas tonton kami sopeng bagaiiii....hukhukhuk


sebelom bereder kami snap lagiiiii...

dunia nikh aiii yang ponyerrrrrrr huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu




*THE LOST WORLD*






yeeehaaa...yeeehaaa...tgk kami dapat naek ini keta posing2...yaaa beda beduuuuuu......

mak bapak excited..anak...okeh jerkkk ekekekekeeee



tgok tuuu ader gak pemandangan cool...biler daa ponat bejalan kaki...


wahhh sodap tol dye sedot air tu...harga bottle tuu $19.00 macam2 reka bentok okeh botol2x tu beli ajer laa buat kenangannnn....



time show free...*water world*

ramaaiii giler orangg..peww fantastikkk sehhh



real action tau nikh...beshhhhh


*ANCIENT EGYPT*


pintu masok.. sile ikut arahan okeh...



menarek kan... tak yah nak pi mesir kat sini ader CAIRO MARKET..lalalalalaaaaa...



seni bina menakjubkan ..

cam tak cayer aii ader kat Egypt...kukuikuikiiiii




okeh nikh pon bole masok dan main laa sepuasnyer baper kali nak round u oLs ponyer sokeee...main la posing2 sampai muntahhhh...

horeyyyy...hureyyyyy..yayyyy!!!! daaa jenjalan mestilaa penat tambah hujan tadiii kami pon lapar...don risau2x ..kat sini ader retauren yang halal okeh..kat map tuu ader logo tunjok kedai2 yang U oLs bole nengok dan choose tempat yang halal...nak makan yang tak halal pon okeh jer janji lu tanggong sendirik laaa ahahaahaaa...




restauren nikh dekat ngan kaw. Acient Egypt..so yang nikh Halal okeh...tengok tu...cantik deco macam kat arab la gitu..gitu...tengok laa pelayan dye siap ala ala etnik arab okeh...mase masok konpom u OLss perati kat minah2X nikh jerk sob dye jer lain dari yang lain...then barooo moleh makan....




menu aii ...belasah ajer...walau tekak cam gitu..gitu segan nak masok...




yang nikh My Cinta menus...layanz jerk...



okeh harga..aii resa laa so so ajer la...okeh la gitu..gitu...nak jalan kan...so kena pejam jerk laa mata biler nak membayo...akakakakakakaaaaaa


*SCI-FI CITY*




okeh yang roler coster nikh aii ngan My Cinta tak naek pon...seriauuuuu sehhh takot naek2 jerk terbang sampai kat JB hukhukhuk...muntah hijauuuu jawapnyer kalu naekkkk ngeeee




okehhh jalan terosss kami ker....



*NEW YORK*





kalau pegi singapore mesti ader singa nikh klu tak der bukan singapore laaaa...ngeeeee




cun tol aii ngan My Cinta ari tuuuu...pasan habeshhh ngeeee




free jerk beb kalau nak pakai hat nikh...pakai sumer pon tak der halll laaa jangan samapai tanggal kepala korang sudaaa...ekekekekeeeee




cantik kan...bangunan kat sini...




okeh yang nikh...bangunan light camera action orang poteh..memang fantastik peww ...klu masok tentu korang kagom dan excited conpom tak habesh ceta sebulan...


okehhh...nanti continue lagi klik2x gediks menarek kami sefamilys part 2

tengok jangan tak tengok keh...

^ __ ^


nota tangan:pewww patah tangan aii nikh edit gambo kuikui
tapi untuk korang sumer aii rela ajer kikikiki



14 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

honey amour berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

salam kenal...nice blog..oredy follow u babe :)

PinKy MoMMa berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

aduhhh teruja U i tgk gbr2 tu hehe ;)
bila la nak smpai sini..nak pegiiiii

theeggyolks berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

wow! it sure looks fun!

Hajah Nafisah bt. Haji Md. Noor berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

Sala ziarah. Wow.. betul2 mcm kat hollywood je...

ken berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

quite fun ah.. never been there before :)

Jue AbdRahman berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

ni mak ayah yg happy ke baby yg happy.. miahahaha

~izan~ berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

salam singgah..seronoknya dtg sini ek..bila la kami nk smpai...takpe la,cuci mata tgk gmbr2 kt sini pun dah rasa best =)

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

Honey amour: salam kenal...tq babe

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

Pinky moma: blm masuk akak da teruja klu masok pasti melompat2 sukeeeeee eheheh

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

TheeGyolks: very fun dear huhuhu

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

Hajah nafisah: really mmg mcm kat holyywood huhuhu

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

Ken: Mmg fun dear

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

Jue: sumer hapi laaaa jue eheheh

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

Izan: insyaallah klu ader duet terlebihhh u ols pon bole pegiii...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...