UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


*Universal Studios Singapore* Last part



Okes continue the last part ...

jom layanz...

klik2x menarek dabOOmm..

jangan muntahhhh okehh


^ __ ^



daaa jalan bagaiii mesti sopeng ..klu tak banyak pon ciput mesti okeh gak dari tarakkk langsung bawak paper ekekekekeeee...

rambang mambang mata tauuu huhuhuhuuuuu



 adehh cumils2x belakoooo...


pink...sweettt


lagik...lagikkkk pink ayoyoyoooo

tag bag or paer laaa sweet kannn

baju pon aderrr


frame tok kenang-kenangannn
okeh daa rembat aper yang patut kat 2-3 kedai so snap laaa ckit pic aii ekekekkeeee


kalau nak sopeng bagaiiii of coz banyak tompatnyerrr saner sini boleh sopeng ...so tak yah laaa nak patah balik ke per just masok sumer samer ...so adrr jual bagaiii...pilih ajer janji kocek abang2x ...suami tercinta kebal okeh...


Sweet Memories from us


Baby Q pon nak snap gak laaa...alololo apa barang tuuu?

jom nengokk



baju hujan untuk stroller baby aii eheheheee...



kalau U oLss beruntung  ke rugiii sob Hujan?eheheheeee bagi aii untung laaa bole beli baju hujan ada cop USS lagikkkk...susah nak dapat tau...tapi seb baek ujan sejap ajer ...so baju hujan tu bole wat melaram kat umah....herganyer $2.00


okeh sebelom keluar dari USS kami pozing habesh2x

taraaaa




model baju  first *PAPA MYA*



se2nd model *MAMA MYA*




third Model *I LoVe MY FAMILY*

 cantik tak baju2x kami...eheheheeee promote gak baju baruuu sempena nak pi USS ngeeee

^ __ ^


DI GLoB USS MeNcIpTa BaHgIa



Hasil sopeng menyopeng oleh kamiiiii




kalu banyak duet habis aiii sapu sumer sekalii sampai fengsannnn...

aiiip saper yang fengsannnn


.
.
.
.
.
.
.
.
.


alolololooooooo fengsan sudaaaa off jenjalan cian kepenatan...

cumilssss ...


okehss abes sudaaa part holiday USS ...memang hepiii sempena duet habesh ekekekekeeee padan muker maner taknyer seminggu HOLIDAY sakan...tapi aiii memang suggest kat U oLs sumer kalau ader duet terlebih... terpijak ...pi laa USS memang hapening lagik...lagik...lagik...yang ader baby dan anak2 yang nak membesoo memenag excited kalau masok dalam tu haaa bagilah kat dorang maen sampai puassss untuk setahun akakakakaaaa konpom diorang tak jakon nak naek maenan kat Malaysia selama setahun pastu on balik ...ekeekekeeee


okes babaiii





p/s:buat My Cinta tq abang bawak sayang ngan baby jenjalan kat USS nikh ...memnag teruja sangat2 rasanayer sebulan tak habesh dok pot pet ceta sana sini ekekekeeee...namon ini laaa holiday paling besh kat obersea...nanti carik duet manyak2 lagik tau bawak sayang ngan qayreena naek kapal yang terbang kat lagit biru plak....

sayangggggg abanggggg muahhh

buat baby Qayreena:sonok tak sayangs..hope sayangs hepiii dan wish to tq wat Walid yang susah payah kompol duet tok kiter jenjalan obersea nikh...semoga anak Umi sentiase hepi dan bersyukur yer yayang Umiii...

6 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

PinKy MoMMa berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

mestiiii pergiiiiii!
sgt seronok tgk kamu berjimba huhu~

nelly berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

aka jalan2 ..sampai letih anak akak .hehe

Sofya berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

wah... hepi family...
semoga bahgia bersama kalian sentiasa k

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

Pinkymomma: Pegi kakkkkk bako. Bako nikh...

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

Nelly: ala nelly sekaliiii sekala....

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

Sofia: tq dik doakan kamiii yer

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...