UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


*HePiii FaTheRs Day*



Entri khas buat* My Cinta *Suamiku Tersayangggg...


*SuPriSe TeRbaLik*

*Happy Fathers Day abang...Happy Fathers Day Walidddddd...*


Abang maafkan sayang ngan baby kali nikh sayang ngan baby tak dapat nak ikot teman abang pi kusus kat Hotel Selesa Pasir Gudang..sumernyer memang sayang rancang dan berkeras tak mo ikut sob nak wat suprise kat abanggg...tahun nikh tahun ke 2 sayang dapat celebrated samer2 ngan abang ..apatah lagi tahun nikh kiter sambot bertiga bersamer Puteri Kesayangan kiter dan of coz kesayangan dan kegilaan orang ramai pastinyer...kuikuikuiiii pasan tak habeshhh...tima kaseh ya allah kau beri kami peluang dan bertepatan dengan masa dan waktu sepertimana yang aku dan Puteri kecil ku harapakan..dan sesungguhnyer terlalu bahgia kerana dapat  meraikan hari paling indah buat keluarga kecil kami... 

Minta maaf sekali lagik sob tak mintak izin abang kuar umah  pi angsana bawak Puteri Kecik ke saner dengan driver teksi ekekekekeeee..no skandal okeh...nikh betoiii2 ponyer driver teksi...ekekekeeeee tapiii tak per kan kuar umah sob niat yang baek..apatah lagik tok suami ehehehe...ampon kan dosa wife abang nikh tau.. dosa yang lain2 tunggu rayer baruuu mintak maap...ngeeee

abangggg...sayang harap abang suker suprise yang sayang ngan baby wat kan tok abangggg...conpom orang laen tak doo nyer nak wat, isteri abang jerk nikh yang wat...ekekekeeee pasan laa lagikkkk...blaaa...
sayang kuar umah kul 10.00 gituuu tunggu angsana bukak...letih gak tangan gedong Puteri kecik bawak beg sandang adehhhh baper pikol kilo gamaknyerrrr eheheheeee...tapiii tok abang sayang sanggup pikol berkilooo pon tak der halll ponyerrr..tapi kalu daa ponat abang lak laaaa pikol eheheheheeee sob abang tak der hari suprise tuuu sayang letak baby kat troli...dodok kan dyerr nasib baek dyee okeh jerk tak meragam...alhamdullilah...bole laah sopeng tok present abanag tuuu...sampai kedai Jam tuuu naseb baek Abang Cina tuuu layan baek ponyerrr kasik discaount  Father Day...ehehehhee  tercapaii sudaa nak beli Jam Tangan tok abang...hurmmm pas nikh compom suami sayng nikh bertambah hencem dan mahco nampak mude selalooo...huhuhuhuhuuuuu...stylo sehhhh..belek ponyer belek ...baby yang berkenan warne potih tuuu sayang berkenan warna kuning...sob baby baru hadir dalam hidup kiter... sayang bagi can dye ponyer pilihan.... 

so lawa tak?....




ini laaa pilihan anak dare abang tauuu...
hargeee tak yak annauce psttt ...mahal tu pekara biase barang orang lelaki katakannnn...

so next kami ke kedai kek sesson ...belek ponyer belek alamak tak der lak yang laen dari yang laen cam tahun lepas ade BALL CAKE..di sobkan sayang tak leh lelame sayang choose yang paling berkenan kat tekak sayangggg ngeeeeeee...so teros balik umahhhh tunggu malam nikh...
 suprise!!!

tetiber alamak...jeritan dari luar umah"...sayanggggggg...phewwww abang balik seperti yang tak di jangka...sayang lompat2...hancussss aku ponyer suprise...tergelak2 macam aper tah...siap tanyer lagik...alahhh naper abang balik?...aisehhh cam tak bagik abang balik jerk...cam ner suprise sayangggg...ahahahahahaaaa sayang laaa yang suprise!! adehhh aku yang terkenaaaa kuikuikuikuiiiii sob sebelom tu kami ader maen mesej2 sayang tak der suprise tahun ni coz ader baby susah nak kuar2...then sayang janji cumer nak celebrated kat kedai mamak depan tu huhuhuhu...konon nak suprise rupanyer aku yang suprise sob abang balik daaa maghrib tuuu...dengan alasan "abang risau tinggalkan sayang ngan baby kat umah ajer..."...adeh terharuuu aiii...

aper pon sob dalam waktu islam apabiler hari bertukar maghrib telah menjelma tarikh di nantikan 19/6/2011...

 3 of us celebrated kat 

HUTAN BANDAR BISTRO

tempat nikh kire baru laaa gak...ramaiii giler babas orang makan2 ...santai @ kedai nikh..crouded habeshhh...aii pon tak tau naper cumer My Cinta cakap hargenyer murah babas...dan deco pon bole tahan cantik terbabas...

so jom layanz sumer klik2 moment terindah terakam oleh familys kecil nikh...


sambil tunggu oder sampaii aii snap per yg cantik2 kat kedai nikh...garang dan macam nak rayer cina lak rasenyer fist time masuk kedai nikh...


urban style...kombinasi merah..hitam...putih...


setiap dinding pasti ader deco2 tertarekkk...
kat dalam bilik beracond nikh pon daa sesak tau apatah lagik kat luar...pehwww mahsyuk tokeiii kodaii... 



epal juice & sirap limau

nak oder bapak gelasss pon ader tauuu


chiken chop rm 5.00 shj...adehhh bole oder 2 ...ngeeee


lamb chop rm 10.00 ..sos dye podasss tak hengat...


adehhh fengsan nengok budak tecik sorang nikh ...i pad Walid dye pon daa macam dye yang ponyerrr...


sob crancky sangat kena bagik sesuatu yang bole khayalkan dye then bole makan ngan damaiiii...

esok petangnyer...time  potong kek ...


Ochhh dapp nyer kek tuuuu....


erkkkk lambat laaa Walid nikh alik kusus...


keduanyer terlalu teristimewa


Fathers Day cake


peace love

maner pic orang yang di raiiikannnnnn?
.

.


.


.

.




amboiii daaa melaram ngn yer Jam tuuu...suker laa tuuuu eeheheheee


alalalaaahhhhh sayanggg sukernyer dye ngan Walid..


3 of us yang berbahgiaaaa


with Umiiii


wajib ader okeh pic pasangan romantik abad ini...



ciuman tersayang buat Puteri kecik kamiii

nengok tuuu muker baby sedihhh kami cium...

*__*

lagik gempaq!!

.


.



.

.











ciuman seribu rahsia dihatiiii kecil ku...

semoger abang selalu bahgia di samping kami berdua...dan sayang selalo berjanji untuk teros membahgiakan dan menggembirakan abang selagiii hayat di kandung badan ngeeee...
jutaan terima kaseh buat abang kerna sudi mejadi suami dan Walid yang terbaek buat anak sayang...

dari baby: 


hurmmm...hapi father day walid...sayang qayreena selalu tau...muahhh muahhhh
balik cepat selalo tau tak mo dok jauh2 ngan Walid...
i love uuuuuu

21 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

wahhhh bestnyer buat surpriseee mcm tu.. kompom cik abang suka kan.. baby pun cuteee sangat.. sebijik ikut wajah ibunya =)

one ukhuwah berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

TQ SAYANGKU UNTUK SEMUA TU...ABG SANGATTTTTTTT SAYANGKAN SAYANG...KESIAN KAT SAYANG KENA BUAT BENDA TU SEMUA...DAHLAH ABG PG KURSUS...XPE TADI MALAM ABG DAH URUTKAN KAKI TU, RASA OK KAN...HEHEHEHE...UNTUK BABY QAYREENA...WALID LUVE U SO MUCH....COMELNYER QAYREENA TU....GERAM....SAPE YANG KENA SUPRISE TU...HEHEHEHE....UMI N QAYREENA LAH...

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

bicara mak dara: ehehehe tq pojian uuu tu ekekekeee

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

one ukhwah:eiiii abang nikh nakal tauuuu eheheheee

LYAfrina berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

sweetnyer....
smoga bahagia slalu yer:-)

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

lyafrina:..tq dik doakan amen...

bantalbucuk berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

comelnya anak akak..sedap lak tu makanan tu..lapar pula..hehe

Fiqas berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

so sweet la.. moga kalian berbahagia sampai bila2...

NuSaNa NoSa 91 berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

wahhhhhh~ comelnya anak akak..

dan kek tu nmpk sedap.. terliur keen dibuatnya..

semoga akak dan keluarga sentiasa bahagia ye.. ^_^

Shiety Myra Chubbyra ;P berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

mya comel nye baby.......wah.... daddy dapat surprised! beshnya.....meriah nmpak bertiga .... suka tgok sume2 gmbar...Happy Fathers Day yea!

Jue AbdRahman berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

wah.. suwitnyerr.. isteri mithali nih!! gud2.. jeles ah.. :D

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

bantal bucuk: tq..tq pojian tuuu

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

fiqas: tq dik

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

nosana nosa 91: tq pojian adik tu..tq doakan kebahgaiaan kami

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

shiety myara chubby:tq dik...

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

jue abd rahamn:tq jue...cuber nak jadik terbaek insyallah...

k-na berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

Wahh... bagusnyerr..!! Hehe, siap bg hadiah.
Qayreena mcm nama sy juga...

Odah + One = OdahOne berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

amboi romantik & bahagianya kamu ber3...hope bertambah bahagia & bertambah lg ahli family yg bahagia...keluarga bahagia

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

k-na: sekali sekala jerk bagi hadiah eheheh bukan selalu

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

odah+one: amen...tq doa kalian..

THE LEKAT LEKIT STORY berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

huhuhu.. semangat nye baby dia.. tembam.

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...