UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


GenTing HighLanD ..hoNeymOon The SeRies LasT Part

*eNtRi Frust MenonGgenG*

naper  frust menonggeng?...huhuhuhuuuuu 
kone jengok n3 aiii sampai habeshhhh...jangan bosan tau hukhukhuk...

* __ *


muler sampai so excited..ini ader laa first time kami sampai Genting before nikh maser aii anak dare ajer ponah sampaiii tapiii tak dapat nak maen sumer outdoor coz ujan maser tuu..so sumer maenan 
di stop ..adehhh bluuur frust sehhh!!


maser nikh masih ceria dan semangat berkobar...ahahahaahaaaa


eheheh eceh wahhh bajet daa besooo jerk kamoo nikh...


tengok baby pon very ceria dan gumbiree...lololoooo nak bantai maen sumer nikh...


real very excited tgk kat belakang aii tu...


tengok dak tecik nikh...mesti heran habeshhhh...naper aku tak bole maen ? hukhukhukkkkk


jom ...jom sayangggg kiter ukur dolu nanti Umi ngan Walid belikan tiket...



Umiiiii...jangan pegang laaaa...


Oucchhhh ...cam ner cukup tinggi tak Qayreena, Walid??


Umii pojok ehhh lambonggggg...lambongggggg tingiii...tingggiiiiiiiiiiii


Walid pon pandaiii pojok gak..



monyok muker tak dapat maen...frustttt


yeahhhyyy!!! baskin robin tok sayerrr ..
ngeeeee

intai klik comel kami 3 beranak...




ngeee tak per sob ajer nanti sayer daa besoo Umi ngan Walid janji nak bawak sini lagiii

babaiii Gentinggg
.


.


.


.


.


.


.


.

haipppp ader lagik ker?

tak puas hati sob tak dapat nak mean2 kat Genting Walid terjah Shah Alam balik semuler pi ICT WoooWeeeeee....

saksikan kami 3 beranak bermandi cahaya


bahgia tol !!





budak tecik nikh mesti pelik...ngeee


cantik kan?




Lagikkkkk frust menonggeng..coz nak masuk snow tetap tak bolehhh...

see laa baner kat bawah nikh...




udahnyer kami teros caww balik ke JB dalam ke hampaan...

paper pon kami akan ke sini lagik biler Baby Qayreena da besooo...

really tired dalam hepii walau saat terakhir kami frust menonggeng...eheheheheeee






p/s: 
buat Qayreena sabo yerk sayang nanti Umi ngn Walid bawak kamu ke sini lagik...tapi tunggu 3 tahun lagik..ahahahhaaaaaa
 lama tuu...










35 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

makdara TERdiva berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

seronoknye baby tu dpt jenjalan..

dear, kalau tukar font tulisan ni kpd yg biasa lagi best nak baca.. :)
just my 20 cent opinion :D

salam kenal dari MDT

Bit.Shaa berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

bahagia nyeeee saya tengok akak sekeluarga.. :) yeheee...

ken berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

been to genting several times.. tapi never been to i-city :)

kayrul-shah berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

mesti frustkan....jauh berjalan, semuanya tak dapat main...takper tunggu anak besar sikit lagi dah boleh terjah semula

Jue AbdRahman berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

cantknyer lampu2 tu

Ikr@m berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

alolo..comelnye anak akak.
Bulart mata dy.hehe

SweetLikeWhat berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

seronok tengok sis jalan2...comel sangat si tecik tu..hehe :D

ALoNa CintamaniszLite berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

Tq singgah & folo blog akak, ye..

Seronoknya korang gi genting..dh tu gi lak ICity...ish..ish..

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

salam..mahal jugak snow tu eh.
i city ni ari2 nmpk dari umah..dah lama tak pegi..huhu

Ayu Firzara berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

hye dear...assalam...jom singgah butik! pakaian muslimah dan tudung! =)

http://firzaracollection.blogspot.com

Nens Collection berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

sejukknye genting..anak sy kalu besar qayreenaa menangis jek..xleh bwk jalan pon..manja..

rara pinkmafia berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

akk besh nya masuk snow world tu.nk masuk jugak laaaaa.

ukhti syikin berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

best nyer baby jalan2 .... sian kat baby,cepat beso ekk...

PinKy MoMMa berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

pandai pilih tempat sejuk utk honeymoon huhu ;)

adoi yang akak tak pegi lagi kt icity nih huhu..nama je ngan umah mak dekat.. ;p

zarazueyin berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

best nyer jalan2...
kat ICT tu da ada rumah salji kan?
cmana ek dlm dia? haritu pegi x masuk pun sbb mahal...hehe

Huszaini berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

hari tu kami pergi.. tanya dorang kat kaunter tiket tu.. diorang bagi jer baby masuk.. tapi kena pakai baju tebal lepas tu kena peluk laa..

sebab masa tu bawa anak buah bawah 3 tahun dapat laa masuk walaupun kejap

Seri berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

bestnya dapat gi genting
baby Qayreena tak sejuk ke pakai bj x de lengan kat genting. hehe

syafiqakarim berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

bila nak bwk iqa p genting ni..
icity da selalu..

sergeant keroro berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

bestnye gi jalan-jalan XD

bantalbucuk berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

bestnye qyreena dapat jalan2 ek..hehe

irma berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

sabar2...nti biler anak dah besor...mesti best pi genting..hehe

Qaseh dalia adelia berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

pehh jalan2 je keje.. sis qaseh nak suggest untuk komen ..sis buat popup komen sng sikit kot hehe

sengat berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

wah cuti2 malaysia!!

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

mak dara terdiva:tq komen akak ..akan di usahakan membaik polih..

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

bit sha: tq dik..

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

ken: kena cuber ict tu huhuhuh dekat jerkan

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

kayrul shah: memang hampa habesh kami sefamilys tak sabo nak tunggu besooo

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

jue abd rahman: memng cantik syees jue

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

ikram: tq pojian u tuuu

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

sweetlikewhat: memang sonok klu duet terlebih ahahahaaaa

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

sweetlikewhat: memang sonok klu duet terlebih ahahahaaaa

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

alona cintamanisliz: memang sonok...

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

rose: mmg mahal tapi untung gak tak dpaat masuk bole kompol duet lagik ahahaha

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

ayu: insyallah akan di jengok nanti

aTy _faRed~ berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

dolu2 mase ICT baru bukak..free jer... mase tu lalu sebelah jer..tapi tak pernah pon masuk singgah... sekarang kemain mahal lagi..huhu..nyesal tak masuk dari dulu sedangkan hampir setap hari lalu kat depan ICT tu...*sigh

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...