UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


Puteri Kecik @ Cousin Weeding JB



SELAMAT PENGANTIN BARU !!

Ecewahhh...


peeeewiiitttt...

^ ___ ^

eheeheeeee bukan kami laaa tapi sepupu kami yang perantennyerrr...kami nikh hanyer menyaksikan ajer...


cuti skool muler ramai laaa yang nak kawen kan ...so berderet laa tonggu giliran nak pi ajerrr...

tapii last week pi umah sepupu nikh aisehhh ponyer ramai laa jempotan ..al maklum anak bongsu lelaki so penutupnyer majlis kawen tuuu yang amat2 laaa ramaiii..samapi tak la berkesempatan nak dok sembang nyembang...dapat bual sokojap ajer laa...memasing sibokk melyaan karenah anak bini..kawan2..nenek atok..dan memacam laa...maser memang la fit semacam...memnag tak sempat laaa nak bertamah mesra apatah lagik ngompat saner sini...hihihihiiiiiii



My Abah juper neneknyerrr


Time cam nikh jer laaa dapat juper sedare mare ....ariii lain sowiii laaa kot...

Hurmmm tambah lak lagik memandangkan cuaca ya amat laa panas membahang...biase laaa buat kat dewan aicond pon da ponat nak sejokan dewan kui...kui...kui..jadik pandai-paandaiii mu laa bawak diri...eheheheee


bapak dan anak dalam kepanasan melanda huk..huk..huk...



abaikan muker yang tgh berpoloh2 minyak2 bole goreng tolor...ekekekeeeee


nikh daa kali ke 3 Puteri kecik aii tengok peranten baruuu...first time @ KL maser tu Puteri Kecik aii baru 2 Month daaa jalan jauuuhhh sehhh ....second time kat Palong Negeri Sembilan.. Puteri Kecik 3 Month...then nikh daa beso ckit 6 Month daa pandai nak mamam nasi minyak...momentos menarek  tok di kenanggg...

tapiii now...aii tak dapat nak snap klik2 yang banyaks  sob Puteri Kecik aii merenggeeek ajer mintak di dokong ..sowiii laaa peraten muker U oLLsss berdua tarak dalam aii ponyer belog eheheeheee tak paper laaa kan lagik pon U oLss today pon dah berii de gelemeres laa kan manyaks pakcik mokcik camera yang nak amik dan sudi snap muker U oLss hihihihiiii...tapi jangan bimbang sipi2 pelamin gah U oLs ader terselit kat pic2 aii nikh ehehehee....sowiiii...



readyy nak nanessss ini budak tecik kuikuikuiiiii...

mungkin tok selesaa...nak selesa nanti kiter paw Walid titon kat Hotel Selesa next week yer cayangsss eeheheheeeee




anak-anak buah aiii...


ipar aii with My Mak tercinte..

klik2 berakhir dengan...


Big Family Pak Ngah 


My Big Syorga Familys...

*MooD iN bLueee*


Okeh ...sini stop doluuuu
jangan luper singgah lagik taw kawan2...

^ __ ^

12 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

Pinky Momma berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

stelah diperhatikan gbr2 tu kan yang..tiba2 ku rasa kamu hubby wifey mmg gigam hehehe
gile gambor..sama la kite hehe..tapi hubby ku tak suka mik gbr..pemalu ler kunun ;p

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

pinky momma:eheheheeee kak memang kami gilo gambooo...

kayzie berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

kenyang dgn nasi kenduri la tym cuti2 skola ni kan?hehhe

apik pehe berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

wahhh..dalam dewan tu..hehehe...

= d = berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

cuti2 nie..
byk jemputan kawen..
:)

Jue berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

saat sedara-mara kawen paling best sbb dpt berkumpul.. kan3.. :D

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

kayzie:betul la tu dik cuti skoolaaa kan katakannn

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

apik:dah trend budak skrg kan..

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

-die-:betol berlamabak yang jempot pegi tak tau laaa eheheheee

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

jue:memnag best kan time nikh laa meriah rumah kiter

NurShahFamily berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

cute sungguh ank dara kamu itu hehehehe

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

nurshahfamily:tq pojian u tuuuu ehehe

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...