UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


Oh!! Super Duper Ku Demam...

Assalamualaikumwarahmatullahibarakatuuuu...


^ __ ^


Salam pagi selasa...

walau kat opis pagik nikh banyaks giler kijer tapiii hati so gundah gelana coz Puteri Kecik aii tu domammm..huk..huk...sedihhh tgk Puteri Kecik cam tuu adehhh luluh hati nikh...

sejak sabtu lepas merengekk teross alolololooooo...domam yer cayangs Umi nikh...sampai laaa nikh tak baek lagik...aii cuma bagik ubat demam ajer letak kool fever pon jap ok jap ko...mak aiii panasnyer bukan maen lagik membahang seluruh badannn...sian anak Umii..sabo yer nak..







Walid plak beli kool fever fo adult ..bole ker??ahahahaaa..belasahhh ajer..sambar teros kat kedai asal ader nama KOOL FEVER yang aii kirim..haipppp...bapak...bapak....

ngeeeee...

^ __ ^

perbualan suami isteri...pstttttt

balik..balik umah...
syg: abnggggg...salah laaa nikan untuk kanak-kanak...baby kiter tu masih baby laaa..

abg: Ooooooo yer ker...maner lahhh taw abang mintak kool fever dye bagik tu abang amik jer laaa kikiki...

syg: hurmmmmmm

abg: sowiii baby ^ __ ^..sowiii sayangsss



inilaaa hasilnyeee





so pasniiiiii pelu berhati2 pader mak2 yang selalo kirim kat bapak-bapaknyerrr taw...jangan tersalah beli eheheheee..nayer tawww seyessss..becarefoll for u OLss

Okeh yang nilaaa KOOL FEVER yang betul for My Babies...

mintak pic nikh yer cik googless....ehehehe

okeh see the next entrii dari aii ...tq sudi baca taw..sayangssss U oLss...


nota kaki: abang hati2 balik nanti taw...sayang dan baby tunggu nikh ..
tak sabooooo ehehehe

3 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

Azi berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

mmg risaukn klu ank sakit, xsenang nk wat keje

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

azi:memang tgh risu gilerrr nikh hukhuk

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

sian baby...semoga cepat sihat dan boleh main mcm biasa...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...