UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


“My Life’s Story Blog First Giveaway”


Salam Buat tuan ponyerrr contest belog dan allsss My prenzz blogger in de worlddd...


okeh step pertama akak daaa tempek header My yang teramat cutieee...bukan header tapi....
jeng..jeng...

 MY laaa yang cutieee...

Hohooooo inikh bukan pujian sajer tapi bodek+ mengipas aahahahaha

okehs step ke 2 My suh tules entri tentang belog My...okeh...tak mooo ceta2 panjang akak dah lama usha belog My ...daaa folowww pon belog My dari minggu lepasss tapiiii tak sompat nak menaiep join contest nikh  ekekeke...tapiiii kiter nikh nak join contest kena laaa selongkat sumer ceta2 die...so banyaks2 yang akak suker tentang My ...

kat tang maner??...ahahaaaa...

jeng...jeng....

jengggggggggg

kat My ponyer aktiviti dlm profile...sejok tawww hati mok bapok kalu diorang bacer...apatah lagik se bofrenz. yang tawww + mak mertua...copom ikat ketat2 si My nikh...


taw gak kamuuu aper die...?

My nikh suker bertadaruss.......

cuber tengok muker dieee...muker My laaa sejok kan...kan...

^ __ ^

kipas lagik...nikh bukan kipas ajer aicornd akak bagik...eheheh


okeh nak taw banyaks lagik kekawan terjahhhh jer belog My nikh...klik bawah


okehs akak tag


satu lagik gadis  manis


Oke...Jom reramaiiii lagik kiter join...

hadiah grendddd bebey...dari luar negara tuuuu....eehehehe...


3 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...