UMI BIRTHDAY...


WALID BIRTHDAY..


"GA Header & Templet Blogspot".

SALAM TUAN PONYER BELOG...alieff

Salam...satu bloggerrr...


 

1- tempek sudaaa poster  cumilsss..


MOOD CONTEST... eheheheeee...tak taw lerrr naper yerk aiii nikh tgh mood nak join ajer contest ker ...segmen rivew kerrr..aper2 laaa ...yang pentinggg mood nak masok wat everrrr contest...

nak bagitaww lerrr sikit aiii taww GA nikh dari my beloglist iduraz...so Blogwalking pepagikh nih...melompat2 rasernyer sampai tergolek2 nak lerrr sesangat join GA nikh...

2- aii nak lerrr templet yang cuns...cutieeee...memacam nampak ke anak-anak kan...macam header aiii sekarang nikh...bermotif cartoon hellokitty...of coz aii minat carector cartoon cutieee tuuu ya amattt...

naper nak join GA nikh?
 of coz...pertamanyerrr NAK MENANG!!! NAK MENANG!! NAKKK MENANGGGG!! nak dapatkan hadiah templet idaman aiii....huk..huk...

1- klu aiii menang ...sudaaa conpom aiii dapat gift templet idaman aii tuuu...jadik conpom laaa aiii gelemerous macam tuan ponyer belog GA nikh...

2- aiii tak tarak templet menarek setakat nikh of coz aiii nak kan gift u tuuu...supoyer belog aiii nikh akan bertambah folowwweeerrrr ehehehe...lagik ponnn belog aiii nampak serabot ahahaha...pleaseee tolong bantu aiii...aikkkk...mintak simpatik nampaknyerrr ehehehe

okehs...ahaks...aiii tag kat satu orang yang baek hatiii...



Selamat Mencubaaaaa....

Semoga   aiii laaa PEMENANGNYERR

amen...amen...

8 KONGSI HATI ..KONGSI RASA:

Lulu caldina berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

laa, kak, segmen lulu tu 4hb mei ni baru close..kakak sempat join lagi..

nelly berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

rajin join ! hehe
gud luck !

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

woooo...nak join..tq lulu ponyer information ....

iduraz berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

hohoho..mau join jugak kaah?jom kita sama-sama cuba..kita lihat sapa yang kena..

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

iduraz:join...join...ahahaha

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

ehehehe...nelly akak tgh mood contest...

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

thanks tag izan...^__^
gud luck yer...semoga berjaya dpt template yg menarik tu...

psstt...template skrg pun cantik apa...izan suka header ats tu...^^

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...[bALAS JANGAN MALAS!]

izan:tq...tapi nak tambah cantik laaa izan...ehehehe

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Walid...

Mya El Qayreena with Umi...

Mya El Qayreena with Umi...